Anas Asarani
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Terimakasih.Tuan..bisnes kepok dan batu nisan ni,satu percubaan bukan yang utama..saya cuba bantu jualan produk ini secara online
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    Assalamualaikum! tuan sila beri emel add utk sy hantar link download....kat sini nanti exposed plak.... maaf ya lewat
    Offline
    salam! timakasih atas pmbyrn ebook bina list! kat mana sy nak hntr link download?
    Offline
    salam bro.. sy ada produk minyak lintah buatan sendiri. sekarang dlm proses mencari agen utk dijual diseluruh msia
    Offline
    hai bro ... nampak mcm bro perlukan pereka banner ...

    sy nie newbie lagi dlm WC nie ... tpi kalo bro nak saye bleh rekekanbanner utk bro ... jus xplain design banner tuh ... saye akan buat dlm 24 jam waktu pejabat ....
    Offline
    Salam..bro offer shared hosting bro utk hostkan domain tu masih available lg x?saya nak beli domain ni..Sy nak post ke thread tu x jmpa dah tang mn thread tu..Bro blh pm sy nnt ya explain psl ni..TQ
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top