A
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam bro...sy nk tanya bro ada e-book utk newbie cam saya buat laman web x?cara nak hosting ke ape ke..saya ade akaun adsense ade buat blog tapi x pandai nk tarik traffik..maybe sbb blog saya buat 2 xde isi..ade x e-book free utk ddonlod?klu ade pm saya..
    Salamz bro..saya perlukan khidmat bro untuk pasang plugin dan upgrade blog saya.Banyak plugin yg saya nak masukkan tapi tak boleh, sbb sy kurang tahu hal-hal teknikal kot..Saya kureng skit psl blog ni :)
    Bleh tak bro?Err..ada bayaran x?Hehe..
    Apa-apa hal PM k..saya terbaca post bro utk tlg Cikgu Naim psl blog dia, saya pun amik kesmptan mntk tlg skali :)

    Ni blog saya : http://bisnestani.com/blog

    PM saya kalau bro blh tlg nanti saya bg maklumat login dia.Thanks bro..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top