Recent content by amrirazali

  1. amrirazali

    newbie nak belajar buat duit online.

    buat affiliate jer modal rendah atau x ada modal langsung.. cuma nak buat marketing kena belajar la.. guna forum pun boleh mcm aku buat letak signature jer.. orang klik pastu minat nak join dpt la komisen affiliate yg aku join ni special sikit sbb boleh dpt berulang2 komisen.. pasal pembayaran...
  2. amrirazali

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    wohoo..dah beribu thread ni..ada lg ker geng2 lama? aku dah lama sgt bersara berebay ni lepas kaaun paypal aku kene block permanently. skrg layan affiliate jer tp berperang dlm market tempatan, yg ni special sikit bleh dpt berulang kali. kekeke.. ebayer2 tegar masih buat teh tarik session ker...
  3. amrirazali

    memborong di china.. tips!!

    actually ramai yang ragu2 nak pergi china tu.. mula2 saya pun risau yer la x penah smpi.. tp percaya la bukan la susah sgt nak jln2 kat sana.. asal ada adress tmpt yg kita nak pegi dah cukup Address yg perlu ada: 1. Hotel 2. tempat memborong 3. Forwarding agent (not necessary) - asal ada...
  4. amrirazali

    Cara membeli secara borong barangan dari China?Step by step procedure?

    Pendapat saya, kalau nak borong direct china modal biar la besar bukan tak boleh kalau modal kecil tapi kurang berbaloi. dapat jimat sikit tapi buang masa byk. Ada modal besar mmg sesuai order direct china lg pun semestinya kita lebih yakin sbb dpt tgk sendiri brg nak beli. setakat kecil2 ni...
  5. amrirazali

    Cara membeli secara borong barangan dari China?Step by step procedure?

    ada gamabr produk? kalau ada sy boleh tanya kawan2 yg slalu pegi sana.. fees ikut brg jer..ada pertanyaan PM la k..tq
  6. amrirazali

    Website designer diperlukan.

    itu due date utk PM sy. kalau x sampai sudah org duk PM hehe.. nak website tu dlm 1 bulan.
  7. amrirazali

    Website designer diperlukan.

    Salam, saya perlukan website designer untuk membuat 1 website. dah cuba cari kat sticky thread dah email bagai tp x ada yg balas. ada yg dah x buat service pun. website yg saya nak ni ada 5 page ada login utk ahli tp ahli x perlu register sy yg akan bg username n password pd ahli...
  8. amrirazali

    Cara membeli secara borong barangan dari China?Step by step procedure?

    dah tempah tiket utk bln 5 tahun depan sempat la grab promotion dari airasia hehe.. pergi blk tiket flight RM534 utk seorg sesuai sgt utk projek raya tahun depan nak pesan brg boleh PM mana yg boleh sy tolong la sikit2
  9. amrirazali

    memborong di china.. tips!!

    dah tempah tiket utk bln 5 tahun depan sempat la grab promotion dari airasia hehe.. pergi blk tiket flight RM534 utk seorg sesuai sgt utk projek raya tahun depan nak pesan brg boleh PM mana yg boleh sy tolong la sikit2
  10. amrirazali

    memborong di china.. tips!!

    bg yg betul2 ada modal besar paling murah nak dptkan brg adalah dengan pengilang di china bkn dengan pemborong dah.. maksudnya boleh penuhi MOQ kilang. Bkn kecik2 MOQ kilang ni.Tp margin untung tersangat la besar. Cuma proses dia ni rumit sikit berbanding beli borong. yer la kan skrg bukan...
  11. amrirazali

    Cara membeli secara borong barangan dari China?Step by step procedure?

    tax ni sy biar org logistik settlekan diorg ni pandai la bab tax2 ni kita tunggu jer brg smpi door to door service hehehe.. tp produk2 mcm ni mmg kegemaran geng2 'kas-kas' ni pasal ada kegunaan utk diorg. tgk nasib gak la kan. cara bungkus pun main peranan gak kat sini. so bungkus la elok2...
  12. amrirazali

    memborong di china.. tips!!

    yup risiko kena tipu mmg ada.. terpulang pd kita nak buat mcm mana.. cara sy nak kurangkan risiko ni.. sy akan borong sikit dahulu.. tgk pemborong ni punya perangai la.. sy akan check item yg dibeli kat kedai tu jugak sebelum dia packing kalau dia kata lmbt pun nak pi ambil kat tmpt lain ke apa...
  13. amrirazali

    memborong di china.. tips!!

    boleh jer nak follow saya tp kene ikut jadual sy la sy still mkn gaji so bergantung la pd cuti yg ada hehe.. tahun ni kalau ada rezeki lebih bln 9 atau 10 bergantung juga sama ada cuti diluluskan atau tidak keke.. tahun depan confirm pegi bila tu x pasti nak tunggu airasia buat promo best2 skrg...
  14. amrirazali

    Cara membeli secara borong barangan dari China?Step by step procedure?

    org cina dah lama niaga mcm ni diorg pun mula dr bawah buat masuk brg2 gred rendah sbb tu kita tertipu asal brg cina jer x elok sebenarnya diorg punya brg bkn semuanya cikai terpulang pd kita nak pilih yg cikai tu mmg murah gila2 nak yg elok harga pun elok la masih boleh buat untung sy penah...
  15. amrirazali

    Cara membeli secara borong barangan dari China?Step by step procedure?

    lagi satu kebykkan yg ada kat alibaba diorg ni x update brg2 diorg. bila tanya diorg kata ada tp bila nak pergi kat diorg mcm2 alasan diorg bg. sbb alibaba ni tempat sy rujuk kat mana alamat kedai yg ada jual brg yg sy nak. selalunya alamat x penah betul semua tipu jer..harap kat contact no...
Top