Recent content by Amoi Alya

  1. A

    Game hero ada game baru eh?

    Aku pun suka jugak main Se7en Gear ni tapi game hero tournament ni limited utk celcom dan xpax user je. Aku malas laa nak tukar telco ni sebab dah biasa dgn telco yg aku guna sekarang ni. Lagipun semua kawan2 aku guna telco yg lain selain celcom dan xpax. So, susah laa nnti nak challenge diorang...
  2. A

    Steam Games!! Apa game yg popular?

    Aku pun selalu guna D2 pastu guna boost top up bila nak topup sbb tak yah g kedai dah nak topup sbb guna through online banking je. Baru tak kacau nak main game, settle masalah aku nak topup. Tak payah nak suruh adik aku ke apa. Nanti dia mintak upah bagai pulak g kedai beli topup. haha
Top