Recent content by ammyz90

  1. A

    Bayar 2.60$ dapat 4$ sapa nak

    salam saya ada satu cara nak dapatkan duit bermula bayar 2.60$ (0.60 tu fee) nnti pulangan dia dapat 4$ kalau nak pm saya la ye nnti saya terangkan macam mana dapat duit tu
  2. A

    PTC team

    assalamualaikum saya cadang nak buat team ptc saya pun baru belajar pasal ptc nieh terima kasih
  3. A

    New PTC - OnBux

    salam bro saya ada gak ptc nak exchange pm saya.. byk site saya leh bagi yg legit
  4. A

    every click 10 dollar..

    selalunya PTC nie first come first served,sapa tau cepat2 dia leh cashout sebab nnti dalam 2-3 bulan lagi admin cabut lari..hehe da byk aku kena
  5. A

    Sapa otai CPA disini?

    cpa tu ape?
  6. A

    Apa Pendapat Korang Dengan Program PTC

    salam pendapat saya tentang PTC nie ada stengah x bayar $$ pun bler klik alhamdulila dkat 4-5 sites da bayar kat paypal saya..
  7. A

    rich ptc leh cate ke

    salam aku x leh nak tunjuk approved satu PTC dan satu GPT aku dapat duit masuk kat paypal **kena tunggu 15 post baru boleh**
  8. A

    salam

    nnti saya pm ye url dia cepat2 2 hari ko view ads je bole cashout masuk akaun paypal (skit2 je la haha) kalo nak join PTC yang mahal nnti pm aku ye..aku tau
  9. A

    Cuba dan Mencuba

    ades susah la camni nak kena try byk lagi
  10. A

    Cuba dan Mencuba

    tumpang tnya...asal buat blog pasal game tapi x kuar pasal game ye..dulu ada adsense referral senang la nak buh ..skang adsense referral da x de erk..nape eh?
  11. A

    Cuba dan Mencuba

    tq bro hehe moga kau berjaya gak nnti nak tau apa2 game terbaru mai la blog nieh..macam2 topik ada hehe(nak promot) bab2 adsense nie memang lemah
  12. A

    Cuba dan Mencuba

    owh baru paham adoi x tau nak buat website pakai ape... main bedal jewk nieh hehehe
  13. A

    Cuba dan Mencuba

    adess saudara saya nie maklumlah student... mesti kring pnya tgh2...aritu ada la join Group mymode..dapat la free ebook pasal2 adsense nieh leh kasi pendapat x ttg blog saya nieh
  14. A

    Cuba dan Mencuba

    assalamualaikum ape kabar2 kat CW yang otai2 nieh nak citer skit,saya dari dulu duk cuba guna blogger nieh dengan guna adsense,tapi hasilnya kurang la..dkat 3 tahun beli buku tu buku nieh..kurang arif gak bab nieh... boleh tlg cek x web saya x apa yg x kena...
Top