AmmarZahar
Reaction score
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Salam Ammar...
    Nama sy Faisal... Sy baru je lagi kat WC ni dan dlm IM ni. Sy telah mengikuti seminar perniagaan internet 2010 pada 19/12/2009 di UKM dan membeli produk Zero ke Hero dari Ammar... tp sy masih blur2 lagi camner nak mulakan bisnes internet ni...
    hrp Ammar dpt tlg sy yg masih baru lagi dlm bidang ni... sebagai newbie segala tunjuk ajar & tips2 dari otai2 IM mcm Ammar mungkin dpt membantu sy dlm bidang ni...
    Lastly, Ammar budak fakulti landscape UPM ker? Ammar still stay kat K-10 lagi ker? Sy budak fakulti engineering UPM...

    Tq,
    Faisal Badry
    Salam..Bro Ammar Zahar..! Pakar Affiliate kita!! Hehe..
    Sy ingat nk jmput bro sertai Affiliate yg sy adakan s'lame s'bulan ni..
    Sori la.. Sy Newbie lgi..Byk K'kurangan..
    So far,klu bro xcbuk, join r JV ngan sy yea..
    75% Komisen Affiliate & Hampir RM1k di kpd TOP AFFILIATE..
    Layari: www.PanduanEbookJualan.com

    Thanks bro..
    -Tengku Faris Tengku Khalid
    salam abg ammar...
    saya sbnrnye baru dlm bidang IM ni...
    kalau blh saya nk mintak tunjuk ajar dr abg sbb saya minat sgt dunia IM ni...
    ada YM x.??
    tq
    Salam abg ammar..

    sbnarnya potrey akan lancarkan niche,
    perkhidmatan melukis potret hand-made,
    jd potrey perlukan pndapat-testimoni
    dri otai2 mcm abg ammar ni..
    my pleasure to hve ur pic untuk potrey lukis..

    abg ammar boleh hntar gambar yg abg ske ke
    [email protected]

    kalau nk tengok hasil lukisan boleh ke:
    potrey.blogspot.com
    salam ammar..
    sy da dapat da pakej tu..cumenye ade gak bebrapa persoalan.
    erm...
    kalo wt paypal acc x ade kad kredit..
    cmne erk?
    pastu...
    company mane awk suggest tok design website?
    so byk mane budget tu sebenarnye ye?
    kalo affiliate pon nak kene ade website jugak ke?

    harap beri tunjuk ajar
    salam...
    Salam,nama sy potrey bru sgt2 kt dlm wc ni,n belum start ape2 ebiz,
    nk mntk guidance cnNe nk start spy xslap LANgkh nti..
    Ni kak ina muncul... hehe.. malu juga nak masuk forum ni.. nak tunggu org jemput.. akak ni baru nak berjinak2 dengan biz internet ni.. harap beri tunjuk ajr
    ades bro.. serious sy tk dpt link dnload lg bro..
    pls bro.. mana link tu? send sekali lagi ke email sy ye bro.. check your pm for my email..
    ooo kalo customer x clearkan rugi la...
    =)
    tentang affiliate a+,alamat bank mana yg kena isi dan apa maksud ni "Bank SWIFT-BIC/ABA:"
    tq...
    @saramsak, sebab ia adalah link affiliate saya..Takut nanti anda beli, saya tak dapat komisen sepatutnya..jadi,sia-sia saya bagi bonus,kan?

    @asharudin, saya pun xtau software apa..huhu

    @Fieza5728, boleh saja, email saya di [email protected] dan hantarkan email dengan sopan,pasti saya bantu..huhu
    salam ammar...
    saya nk tau kenapa dlm proses pembelian rahsia newbie,perlu clear private data jika ingin beli video usahawan skali...??

    tq...
    Salam Ammar,

    Saya nak tanya software/ script yang Ammar guna untuk produk Affiliate A+ dan recruit 2nd tier affiliate system. Thanks.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top