AmirulFaisyal
Reaction score
6

Profile posts Latest activity Postings About

  • To Sapikk,

    Salam, saya masih alive n kicking! hehe, kat sini memang dah senyap tp kalau nak follow updates boleh follow Twitter @amirulfaisyal
    Salam..Bro Amirul Faisyal..! Pakar Affiliate kita!! Hehe..
    Sy datang nk jmput bro sertai Affiliate yg sy adakan s'lame s'bulan ni..
    Sori la.. Sy Newbie lgi..Byk K'kurangan..
    So far,klu bro xcbuk, join r JV ngan sy yea..
    75% Komisen Affiliate & Hampir RM1k di kpd TOP AFFILIATE..

    Layari: www.PanduanEbookJualan.com

    Thanks bro..
    -Tengku Faris Tengku Khalid
    To Gmoz,

    Hm, idea menarik tu, saya akan pertimbangkan, insyaAllah kalau
    betul jadi saya akan umumkan di WC, saya mungkin akan buat promosi
    khas di WC ni sahaja dan saya akan maklumkan saudara melalui PM.

    Terima kasih atas idea yg sangat bernas!

    Amirul Faisyal
    salam .....berkenaan dgn panduan advance seo 2,bro xda wat promotion ke sempena ramadhan @ raya ke...mana tau,harga pengenalan semula ke?
    mungkin PM dia ataupun contact dia di laman web SistemRahsia.com tu
    akan dapat... :) kalau visitor message ni, jarang orang cek... :)
    Assalamualaikum Amirul,

    Saya Zahrul Azua. Salah seorang penulis buku "Rahsia Membina Senjata Jualan" Saya nak ucapkan terima kasih atas artikel yang Amirol beri dalam buku tersebut. Buku tu dah siap printed dan sampai di pejabat True Wealth Publishing minggu ini. Jadi saya ingin berikan satu salinan buat amirol. Tapi macam mana saya boleh dapatkan Amirol kalau boleh nak jumpa untuk passkan buku tu... Thanx
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada AmirulFaisyal... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top