amirudi3n
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam..

    Anda ada request hosting percuma..

    BTW saya masih menunggu
    email dan domain yang mahu didaftarkan

    Sila reply PM ini bersama detailnya sekali.

    Terima kasih.
    Offline
    salam 1 malaysia.. i jumpa benda baru kat internet.. best n bagus cuba tengok kat sini klik sini

    bukti berjaya klik sini
    Offline
    Hai,

    Tahniah kerana Anda Pembeli bertuah untuk ebook saya "Panduan Web Hosting(berserta Hak Jualan Semula-MRR)"

    Anda boleh mendapatkan ebook saya dengan harga RM35 sahaja berbanding dengan yang lain iaitu RM37.

    Thread jualan ebook tersebut disini!

    Dapatkan sekarang sebelum saya tutup tawaran untuk ebook ini.
    Offline
    ops.. tersalah tekan td.. he.. a ah.. under zamri nanyan.. aku xde member yg berbayar lg.. baru 30 org subcribe free la.. ko ada tgk kan yg cite pasal jutawan paypal tu gambar yg ko letak no4 dari kiri dlm pencentetap ko tu.. dia la buat ebook jutawan paypal GDI+ spin success
    Offline
    Salam . Apa khabar ?

    Seminar New Media 2009 akan diadakan di PWTC pada 25hb Julai 2009 dari 9.00am -5.00pm
    Berikut adalah video http://www.youtube.com/watch?v=_CPF_C6cSKk

    Untuk informasi lanjut , sila klik http://www.uzaidi.com/seminar-new-media-2009

    Harap anda dapat meluangkan masa di Seminar New Media .. Peluang di Media Baru amat besar dan luas untuk perniagaan offline atau online.

    Sokongan anda sebagai komuniti Wang Cyber amat dihargai .

    Jumpa anda disana . Terima Kasih

    UZAIDI UDANIS
    http://facebook.com/uzaidi.udanis
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top