aminbeb
Joined
Likes
4

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    to ryzu, jika bro nak fokuskan kepada bisnes ebook, Insya Allah saya sedia membantu. PM saya masalah bro. Insya Allah saya akan beri guide line berdasarkan pengalaman dan pengetahuan saya
    Offline
    salam..sy naim a.k.a ryzu
    sy bru nk bergiat dalam bisnes ebook ni..ape yg perlu sy bt?
    ad x spe2 yg saudara knal blh jdi mentor sy atau saudara sendiri blh jdi mentor sy?:)
    Offline
    Assalamualaikum sdr. aminbeb..
    Maaf jika mengganggu.
    Saya baru 1st time kat WC ni. & terbaca thread RajaKamil pasal Teknik Fast Affiliate. Saya pasti sdr. aminbeb dah dapatkannya.
    Mohon pandangan sdr, ia sesuai x untuk newbie yg br nak kenal dunia affiliate mcm saya ni?

    Terima kasih..
    Offline
    sory admin forum.. x reti nak post. baru nak belajar. kalu ianya spam,,walau saya xthu, delete je thread tu..
    Offline
    Orang2 yg nak jadi kaya, pertamanya mesti ubah cara berfikir. Ubah sikap dan cara pergaulan. Sekadar pernyataan awal dari saya.
    Offline
    Dah baca pm saya tadi? Anda akan mendapat traffik mulai jam 9 atau 10 pagi esok. Terdapat 1 customer terdahulu sebelum anda. Harap maklum. :)
    Offline
    Salam forum bro.. :D Salah dan silap tolong tunjuk ajar..

    p/s :- Berminat service aku? PM la erk.. :D
    Offline
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada aminbeb... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top