Recent content by amilia

  1. amilia

    Siapakah warga WC kat sini yg jadi member Fiverr & sudi berbalas review dengan saya?? PM saya...

    Siapakah warga WC kat sini yg jadi member Fiverr & sudi berbalas review dengan saya?? PM saya ye. Makasih.
  2. amilia

    Blog wordpress korang bermasalah??

    Lepas masalah terlebih space..saya hadapi satu lagi masalah & ingin bantuan dr ssiapa yg pakar edit html blogger. Saya buat blog guna blogger & terjumpa satu template yg saya suka...saya cuba edit tp gagal. alasan sya tak dpt edit ialah "XML document structures must start and end within the...
  3. amilia

    Blog wordpress korang bermasalah??

    Makasih boss, sya htr email pd penyedia hosting tu...tak tau nk cari cmod kat mana...maklumbalas yg saya dpt, sya dah terlebih guna space...tu je sbbnya.
  4. amilia

    Blog wordpress korang bermasalah??

    kat mana nak cari cmod d webhosting tu?? d cpanel ke?? atau kat dlm blog??
  5. amilia

    Blog wordpress korang bermasalah??

    Assalammualaikun & salam sejahtera kpd warga wcyber. Saya rasa belum terlewat untuk ucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin kpd warga wcyber yg beragama Islam. Baru balik cuti ni... Dalam watu bercuti, saya terima email dr pihak wpress utk mengemaskini /update wpress saya kerana pihak...
  6. amilia

    Siapa kat sini penjual di lelong??

    Salam sejahtera kpd warga WC...saya nak tanya sapa yg ada buat jualan di portal lelong?? Saya nak tanya kalau kita upgrade membership atau sahkan ic utk jd seller, berapa lama diorg akan proses permohonan kita?? Adakah normal ambil masa beberapa minggu?? Saya dah buat permohonan utk jd...
  7. amilia

    Pereka applikasi diperlukan-Urgent!!!

    saya minat nak buat converter...cthnya : saya nak cari 1mm bersamaan dgn brapa 1 cm?? kira mcm gambar bawah ni... kalau da yg dpt buat..nnti saya bagi designnya.
  8. amilia

    Pereka applikasi diperlukan-Urgent!!!

    A'kum & salam sejahtera kpd warga wangcyber. Saya nak tanya sapa kat sini yg mahir mereka applikasi?? tak kisahlah samada applikasi biasa atau utk mainan khusus utk google play. Saya nak miliki apps sendiri & kini sedang belajar buat apps sendiri tp ambil masa yg lama, jd sya nk outsource...
  9. amilia

    Kenapa Widget Blog Saya Tak Dapat Guna??

    Salam kpd kengkawan..lama sungguh saya jd silent reader kat sini...xde idea nk beri pendapat.... Saya ada masalah dgn widget blog saya...bila saya klik ianya statik je,x bergerak langsung...saya ingat mungkin theme saya xde di update,jd saya tukar theme lain tp masih hadapi perkara sama...apa...
  10. amilia

    Saya Nak Beri WP Text Expender Secara PERCUMA..Nak??

    oppsss..lupa lak nak upload gambar...ni dia... Untuk Download Percuma Klik Sini
  11. amilia

    website ni masih berfungsi ke??

    Salam kpd kengkawan forumer semua...saya nak tanya website jual kapsul halal masih ada taukenya ke??saya htr sms tanya ada stok ke x...tp dh 2-3 minggu masih belum berjawab....saya ada baca kalau kita baru nak beli produk dr internet kena htr sms/email dsbnya dulu...bila ownernya ada jwab...
  12. amilia

    Saya Nak Beri WP Text Expender Secara PERCUMA..Nak??

    yes...dah approve...makasih boss.;;)
  13. amilia

    JUTA-JUTA LIKES: Iklan Bisnes Anda di Page Total 2.7+ JUTA LIKES. Bukti Inside!

    dia bukan hilangkan diri...dia dihilangkan oleh kerja..nyeh...nyeh...nyeh..:D
  14. amilia

    JUTA-JUTA LIKES: Iklan Bisnes Anda di Page Total 2.7+ JUTA LIKES. Bukti Inside!

    masih berjalan ke servis ni??pm saya boss link fanpage boss...makasih...
  15. amilia

    Saya Nak Beri WP Text Expender Secara PERCUMA..Nak??

    Salam kepada forumer semua dan selamat tahun baru. Bersempana tahun baru 2014 ini, saya nak beri plugin wordpress secara kpd kengkawan semua. kalau ada ssiapa yang dah memilikinya...takpelah, kalau yang belum silalah klik kat sini Terlebih dulu nak terangkan apa itu WP Text Expender?? Plugin...
Top