amilia
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Siapakah warga WC kat sini yg jadi member Fiverr & sudi berbalas review dengan saya?? PM saya ye. Makasih.
    Offline
    senang je tu...mula2 prg ke ghgian utama forum,pilih thread yg diminati...cth nak offer perkhidmatan,klik WTB : Perkhidmatan Bebas...klik lagi ke post new thread...akhir skali taip je apa2 je.
    Offline
    Assalam. Macamana jualan produk pemasaran mudah-alih saudari? Knp tak JV dgn mana-mana IM terkenal Malaysia? Saya dah buat pemasaran offline hampir 1 tahun, baru-baru ni saya ada beri ebook percuma tentang pemasaran offline, tp sambutan kurang sebab saya rakyat Malaysia belum perhatin dgn perkembangan terkini. InsyaAllah saya akan JV dgn beberapa sifu IM bila lancarkan produk saya nanti.
    Offline
    org lain keluarkan berpuluh malah beratus ringgit beli ebook..sya blh dapatkan ilmu ygsama secara percuma dr satu tempat..rahsia sya tu..itulah hasilnya kalau rajin mencari..

    tolong bagitau le share2 uhuhuhu
    Offline
    Salam amilia..amilia bole tgk kat WC sndiri..ade section utk jual web or blog
    Offline
    Saya nak tanya pd abg2 bijak pandai di wc ni..cmana caranya kalau sya nak jual blog saya..maksud sya proses jual blog tu,sbb sya nk juallah blog saya ni..ada ssiapa yg nk beli??

    http://dunia-siber-amilia.com/blog.

    Kalau ada yg nk bli,brapa patut sya jual.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top