amilia
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Siapakah warga WC kat sini yg jadi member Fiverr & sudi berbalas review dengan saya?? PM saya ye. Makasih.
    senang je tu...mula2 prg ke ghgian utama forum,pilih thread yg diminati...cth nak offer perkhidmatan,klik WTB : Perkhidmatan Bebas...klik lagi ke post new thread...akhir skali taip je apa2 je.
    Assalam. Macamana jualan produk pemasaran mudah-alih saudari? Knp tak JV dgn mana-mana IM terkenal Malaysia? Saya dah buat pemasaran offline hampir 1 tahun, baru-baru ni saya ada beri ebook percuma tentang pemasaran offline, tp sambutan kurang sebab saya rakyat Malaysia belum perhatin dgn perkembangan terkini. InsyaAllah saya akan JV dgn beberapa sifu IM bila lancarkan produk saya nanti.
    org lain keluarkan berpuluh malah beratus ringgit beli ebook..sya blh dapatkan ilmu ygsama secara percuma dr satu tempat..rahsia sya tu..itulah hasilnya kalau rajin mencari..

    tolong bagitau le share2 uhuhuhu
    Salam amilia..amilia bole tgk kat WC sndiri..ade section utk jual web or blog
    Saya nak tanya pd abg2 bijak pandai di wc ni..cmana caranya kalau sya nak jual blog saya..maksud sya proses jual blog tu,sbb sya nk juallah blog saya ni..ada ssiapa yg nk beli??

    http://dunia-siber-amilia.com/blog.

    Kalau ada yg nk bli,brapa patut sya jual.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top