amieyr
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Bro..pembetulan msg saya yg first td..

    Saya gerenti bro akan puas hati..yang kategori B dan C kebanyakkan design dia bro tak pernah tengok lagi kat pasaran tempatan..saya beli dari designer luar..kalau bro berminat, buat bayaran ke akaun berikut:

    yang merah tu silap..thank u
    Offline
    Ada 3 kategori..

    A- yg low quality ada dalam 34 action script-yg ni sya kumpul free dari internet, harga RM5 dah le..

    B-ada 54 action yang ni high kualiti, bentuk macam2.. harga RM 30 je

    C- yang ni pun high quality jugak..ada dalam 26 jenis, macam2 bentuk..harga RM 20

    Saya gerenti bro akan puas hati..yang kategori A dan b kebanyakkan design dia bro tak pernah tengok lagi kat pasaran tempatan..saya beli dari designer luar..kalau bro berminat, buat bayaran ke akaun berikut:

    Maybank
    Mohd Shukri
    156020254411

    Jaminan wang dikembalikan jika bro tak puas hati..terima kasih
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top