Recent content by amezat

  1. A

    perniagaan makanan mexico

    peluang dah ni...nak run bis ni kat tempat study.....
  2. A

    aku patut cuba atau jalankering je?

    sambil2 nak mule balik online business ni....aku nak masok dulu twisto ni...pe kata korang?
  3. A

    perniagaan makanan mexico

    salam, aku nak tanya la respon org2 wc ni.....korang pernah makan x twisto pocket ni?
  4. A

    perniagaan makanan mexico

    salam, aku nak tanya la respon org2 wc ni.....korang pernah makan x twisto pocket ni?
  5. A

    aku patut cuba atau jalankering je?

    dalam diam aku bukan kuat semangat sangat....kalu dapat bisnes partner dapat gak nak gerak same2.....anyway mmg kne mula langkah pertama x kisah la nak jadi pe pon nnt....
  6. A

    aku patut cuba atau jalankering je?

    hari ni aku g seminar e-keusahawanan, banyak jugak motivasi yang dorang bagi..... perkara yang penting sekali adalah mulakan langkah pertama dengan berstrategi.....
  7. A

    aku patut cuba atau jalankering je?

    terima kasih geng, sekarang ni aku buka balik ebook2 yang dah lame aku beli. kne bace balik ebook tu and start from zero....tapi dengan trick yang berbeza....insyallah korang doakan kejayaan aku.....
  8. A

    aku patut cuba atau jalankering je?

    salam, dah lame dah jadi member wc ni cume x aktif je, so sekarang dah barunak mule biz online ni semula. dulu aku wat ebay tahun lepas hancur sume skali acebay aku sume kne suspend ( ni perkara besa dalam ebay ). semangat akummg dah down giler2 la. buat mase sekarang ni aku start semula...
  9. A

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    reserve price tu time nak sell item ke?
  10. A

    Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

    salam camne nak setting harga bid ? sebab bila buat research kat ebay ni barang macam rayban harganya dalam $22.4 bile tengok dorang set starting price cuma $0.99.
  11. A

    kajian barang dalam ebay

    dah lama dah try wat macam2 kat ebay sell pun tahap ciput otai2 de idea x nak wat research kat ebay nih
  12. A

    Affiliate (Untuk Newbie):Promosi Bagaimana Yang Harus Dijalankan

    bro...kalu promote pakai youtube ok x? clickbank or cj mane yg lebih baik?
  13. A

    saya nak belajar

    assalamualaikum, saya amezat, baru je lepas join forum ni, bcz amik nasihat dari IM2 timba ilmu dari flatform ni, untuk pengetahuan anda semua saya baru nak bergiat dalam affiliate... ebay? dah beli ebook? beli gak skali ebook affiliate pn lisa .... igt nak try affiliate dulu...kalu korang...
  14. A

    saya nak belajar

Top