Recent content by Amazfar

  1. Amazfar

    Beli Vios Atau Avanza?

    Pendapat saya...biar beli ikut keperluan dan yang pastinye..bajet kita le. Kereta ni sebenarkan adalah suatu kemudahan...mudah untuk kita bergerak dari satu tempat ke tempat yang lain. Tapi bila masuk bab keperluan dan keselesaan...pada anak yang ramai..sudah tentu perlu kepada kenderaan yang...
  2. Amazfar

    Nasib Yang Malang

    Sabar bro...setiap yang berlaku tu ade hikmahnya...itulah dinamakan putaran hidup. Insyaalah...fokus pada apa yang kita impikan...dan sentiasa percaya...kita mampu dan pasti akan mencapainya....
  3. Amazfar

    Masa bila anda bernikah?

    Pada yang dah ade calon tu..."Jangan tunggu lama-lama..nanti lama-lama...dia diambil orang.."..kalau dah 26/27 tahun tu..rasa dah sesuai bebenor dah..sekurang-kurangnya kalu dah pencen 55 nanti..anak2 dah besor panjang..bole le menanggung tak banyak sikit..
  4. Amazfar

    Jangan kalah cepat!!

    Maaf cakap le....jgn jadi melayu yang layu...mana ada orang..keluar2 je dari perut emaknya...terus pandai berlari...Orang2 yang sukses disekeliling kita ni pun...mana yang terus jadi kaya...kalau tidak melalui berbagai-bagai cabaran...macam roda la..kejap ke atas..kejap ke bawah...tapi bila dah...
  5. Amazfar

    Majalah IM - Sumber Informasi Perniagaan Internet Malaysia

    Bagi saya yang baru merangkak ni...Majalah IM ni amat2 membantu. Satu usaha yang cukup2 murni....terima kasih atas perkongsian..:D
  6. Amazfar

    Software untuk Menghasilkan Fresh Artikel Google Adsense Content,percuma untuk anda.

    Perkongsian yang bagus....tengkiu..!!
  7. Amazfar

    Kisah di Sebalik Sylvester Stallone…

    Ambik yang positif je tang mat salleh ni....yang negatif tu buang jauh2...Pada saya untuk berjaya...tang fokus dia tu yang boleh kita jadilah panduan.... Perkongsian yang bagus...
  8. Amazfar

    Aktifkan Minda separa Sedar Sekarang!

    Teringin la pulak utk join kursus2 yang macam ni...Bole bagi info x...?
  9. Amazfar

    Aktifkan Minda separa Sedar Sekarang!

    Saje nak berkongsi...buku yang disarankan tu dah saya beli dan cuba praktikkan tang asas2nya. Alhamdullilah...ianya berkesan. Cuma perlu ada keyakinan sikit. Sebagai tambahan, cuba baca "Aura Penyembuhan Reiki" oleh Mir Hazil Azran Ramli. Saya baru je beli..tak habis baca pun lagi...
  10. Amazfar

    Sempurnakah kita...?

    Alhamdullilah...bertembung lagi kita dengan permulaan tahun Hijriah 1430, seiringan dengan tibanya tahun Masihi 2009. Ini bermakna, telah diberikan kita kesempatan sekali lagi untuk kita menggandakan usaha memperbaiki diri ke arah menjadi lebih cemerlang dan gemilang, lebih dari tahun-tahun yang...
  11. Amazfar

    Peluang..dicari atau dicipta..?

    Untuk menjadi manusia yang terbaik, kita sepatutnya mencari dan mencipta peluang. Mencipta peluang agar orang lain juga mampu untuk berbuat baik. Secara tidak langsung kita membantu mereka yang memerlukan. Allah Taala juga pernah berfirman di dalam al-Quran yang yang membawa maksud, sebaik-baik...
  12. Amazfar

    Bagaimana nak ubah hidup anda?

    Saya baru di sini....dan baru saje download ebook yg berkenaan. Terima kasih atas perkongsian...mudah2an bole dijadikan panduan...
  13. Amazfar

    Siapakah anda?

    Assalamualaikum... Salam perkenalan dari saya... Nama penuh : Amazfar Umur : 40 Thn Jantina : Lelaki Status : Berkahwin Pekerjaan : Kerja sendiri Berapa tahun involve dlm bisnes internet : Masih merangkak Lokasi : Kajang Laman web : null Gambar terkini :
Top