Recent content by aloque

  1. A

    Orang tak tahu Forex,takde masa, malas trade....copy je la trader pakar....automatic.

    wah , ni memang best ni. tk perlu tahu sangat ta dan fa. folo je trader yg power2.. setelll
  2. A

    RM 12K Pendapatan ADsense Dalam masa 3 Bulan...

    boleh ke ajarkan ni? dah lama tak main adsense..
  3. A

    Saya mencari sesiapa yang nak teamwork ttg Bitcoin

    minat la TS.. boleh share ? tq :D
  4. A

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    saya nak RM500 sehari
  5. A

    LIMITED EDITION IMFlippa2 - Edisi Khas Raya!!! Strategi SENIOR Flipper RM4ANGKA!

    salam ckgu.. payment done. pls cek emel n fb message :)
  6. A

    Akaun Ebay Suspens

    ph fyi, acc ebay yg kena tu adalah since 2006. cuma sblom ni active membeli je. jarang menjual.. bila jual , baru nak axtive sket dah kena macam ni.. arh
  7. A

    Akaun Ebay Suspens

    dah call ebay US : "sorry we dunno why your acc being restricted and we cannot reinstate ti abck from here" chat with ebay : "Inayat K. : After reviewing your account ,I see that your restricted for indefinite period for selling on eBay. aku : which means? i cannot sell on ebay again...
  8. A

    Senarai Wholeseller dan Dropshipper

    sifu banyak yg betukar kpd bisnes lain. depa tak main ebay dah lagi skangni..
  9. A

    Akaun Ebay Suspens

    ni plak yang aku kene : MC008 Your eBay account is restricted CAMNE? huhuuhhuhuhuuu
  10. A

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    tulis kat situ : used item atau unopened item.. tulis la , got as gift.. kebarangkalian kena ada, tapi jarnag berlaku
  11. A

    Nak Let Go Reseller Hosting Untuk 3 Tahun

    pm saya no ac. say berminat giler
  12. A

    Kelantan GOLD : Dinar & Gold Bar 100% Bumiputera Islam [Pengedar diPERLUkan Segera]

    salam. camne nak jadi pengedar tu, modal , etc ? thanks tuan tt
  13. A

    Wanita pakai pakaian kubis jadi tumpuan

    bahagian depan, buat asasindina :) :) (thanks pls)
  14. A

    ** kejatuhan bakal top website malaysia **

    tu la pasal kalau klon script lain, pastu modified kaw2 and tambah functionality bebtul rasanya bole bejaya. ni tidak.. design pun main peranan penting.. takleh sebarang jek
Top