Recent content by allsophieparis

  1. A

    Bisnes apa sesuai untuk surirumah?

    isya, kalu u join Sophie Paris pun leh buat bisness dari rumah jugak dear :-) kalau u nak i leh ajarkan caranya..
  2. A

    Bisnes apa sesuai untuk surirumah?

    Hai mama.. Jom la join Sophie Paris.. Keahlian RM 15 jer seumur hidup.. Sophie Paris baru jer masuk di Malaysia pada 11 Jan 2012. Dan setakat ni dh hampir 20 k yang dh join jadi ahli. Sophie Paris menjual pelbagai produk seperti handbag, wallet, sunglasses, belt, cosmetic, accesories. Coming...
  3. A

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    Jum la join Sophie Paris.. Bisness ni boleh dibuat dari rumah jer.. Hnya RM15 je keahlian seumur hidup..:-)
  4. A

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    Hai semua.. Sophie Paris baru jer masuk di Malaysia pada 11 Jan 2012. Dan setakat ni dh hampir 20 k yang dh join jadi ahli. Sophie Paris menjual pelbagai produk seperti handbag, wallet, sunglasses, belt, cosmetic, accesories. Coming soon akan masuk baju dan kasut..amat sesuai bagi sesiapa yang...
  5. A

    Siapakah anda?

    Hai semua..:-) Assalamualaikum wbh Nama : Ain Umur : 26 tahun Jantina : Perempuan Status : Berkahwin Pekerjaan : Government servant & Bisnes Sophie Paris Involve dalam internet : 2012 Lokasi : Putrajaya laman web : allsophieparis.blogspot.com FB : Aifaz Inlove
Top