Recent content by Aliff

  1. Aliff

    Game hero ada game baru eh?

    a-ah, game ni dia tournament , mestilah dia ada cash prizes untuk menarikkan orang lain nak join game ni kan, prizes dia ikut rank juga , tp ok la dapat rank 50 you pun dapat juga , I rasa boleh la try sikit --- Post updated --- --- Post updated --- tapi sekarang ramai juga yang guna Celcom...
  2. Aliff

    AIR COND mana yang digemari ramai eh ?

    hahaha Air cond ni memang la buat hal sikit sbb dh tua kan , jadi Siti nak cari AC yg muda la, nak yg macam mana, yg x buat hal macam x keluarkan bunyi eh ?
  3. Aliff

    Tayar apa yg bagus?

    Gang aq byk yg guna viking, sbb murah kualiti pun ok. Cuma aq tak nak ikut dorg baru dtg sini minta option lain. Klo mmg takde choice, rasanya ambil viking je. Sbb budget aq tak byk. Semua dah byr loan... lagipun keta blm servis lagi
  4. Aliff

    Tayar apa yg bagus?

    Rasa2nya apa brand tayar yang murah, tapi kualiti bagus dan blh tahan lama? Kereta aq skrg Honda City 1.5L S. Nak tukar tayar baru, tapi budget tak byk so datang sini minta pendapat korang. Klo ada brand lain yg aq miss out, sila list out. +Muaaah+ ...Yg Michelin tu sbb harga agak tinggi, so...
  5. Aliff

    Gajet iPhone SE RM188 je?

    boleh je ambil iphone SE dgn celcom first gold plan klaw xleh abis platinum plan yg ada 60gb , ada alternatif ni
  6. Aliff

    Gajet iPhone SE RM188 je?

    A-ah , platinum pelan dia 60gb kan , i rasa cukuplah untuk pengguna yg byk guna data , lepas tu klaw amik pelan ni dpt iphone juga , berbaloi la , sampai bulan ni je , jadi sape cepat dia dapat
  7. Aliff

    Teknologi WHAT IS THAT????

    Iphone SE??? Design mcm iPhone 5 tapi pocket size...! bagi saya agak mahal la...! ada cara lain tak nak beli tapi yang murah2?
  8. Aliff

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    aku nak kejarkan lucky draw je bro...!dengan umah aku pun tak jauh...!kat Sunway Pyramid ni jer...! bukan setakan iphone 7 cheap,tapi ade lucky draw untuk caseing die jugak...! pendek kate,macam macam la ade...!
  9. Aliff

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    agak r..ramai orang tunggu lucky draw tu je...untung la badan dapat iphone 7 rm7 jer....!jealous giler aku...!ade jugak lucky draw yang lain..rugi lah kalau tak join lunching ni..!
  10. Aliff

    Teknologi Seperti Dinantikan, Video iPhone 7 Melalui Pelbagai Penderaan Kini Hadir Ke Arena Internet

    aku nak cuba nasib esok,mlm ni nak menapak kat Sunway Pyramid,mane tau esok dapat beli RM7/77/777 je..?x ke untung aku..?wekkkkkk...!!!
  11. Aliff

    Ada sape-sape pakai Xpax tak?

    IBH memang xkan cukup untuk I , tapi bolehlah subscribe pelan internet dia , boleh pilih ikut keperluan
  12. Aliff

    Ada sape-sape pakai Xpax tak?

    saya pun baru je upgrade xpax turbo, line dia ok ada yonder percuma, semua baik2 je
  13. Aliff

    CELCOM FIRST 1+5

    memang share internet plan pun.. kalau pakai celcom, rm 30 boleh dpt 2GB lepas tu x pyah susah2 nak pikir data kat luar.. lpas tu data x kacau kalau pakai wechat n whatsapp sebab unlimited tau.. then dpt 50 mins call n 50 sms utk network lain.. kena sign up cpt2.. hehehe
  14. Aliff

    CELCOM FIRST 1+5

    bagus2 , nnt klaw i x habis guna , bawa je la bulan depan , xbazir apa yg dh bayar
  15. Aliff

    CELCOM FIRST 1+5

    Celcom 1+5 boleh carry forward 500 MB je.. mmg laa kalau compare dgn M better amek Celcom 1+5 ni.. sy dah cuba pakai mmg jauh beza dgn mana2 telco..