Recent content by alia

  1. A

    PENIPU BESAR di Mudah.my - HASMAWATY OTHMAN - Maybank acc : 164490043117

    mudah.my mudah juga ditipu,berhati-hati,terima kasih atas penerangan....
  2. A

    Tiada kopitiam halal di Selangor

    restoran secret resepi,tu halal tak?
  3. A

    Main Saham di Pasaran BSKL

    tiada modal,risiko tinggi juga ni...dan tak mahir hal berkaitan saham...tq atas cadangan
  4. A

    Saya Budak Baru

    salam perkenalan dari saya juga
  5. A

    kek terpantas untuk di sedia

    kek pop,memang sedap tu....
  6. A

    tanggal 12 Julai saya di buang kerja

    bumi ALLAH ni luas,pintu rezeki juga terbentang luas....insyaALLAH rezeki tu ada di mana-mana....jgn bimbang
  7. A

    kek terpantas untuk di sedia

    awie_fie ,dalam 15 minit dah siap kalau bahan-bahan dah tersedia ada,cubalah anak-anak kita pun bole buat....
  8. A

    kek terpantas untuk di sedia

    salam warga wc,nak share la kekadang tu tetiba je orang tipun nak datang rumah, gelabah la kita nak cari apa ke benda nak hidangkan,kalau dtg petang tu syukurlah buat kuih yg ringkas-ringkas je... boleh la cuba resepi kek yang tentunya sedap la juga, untuk birthday party juga sesuai...
  9. A

    air kencing warna cam air teh o

    kemungkinan juga di sebabkan kurangnya minum air kosong,saudara banyak minum minuman yang manis agaknya, saya pernah macam tu bila kurang minum air kosang kencing jadi agak warna kuning pekat,dan kalau minum air kosong banyak air kencing warna jernih semula,tapi apa-apa pun jumpa doktor untuk...
  10. A

    Salam kepada Semua Warga WC, Salam Perkenalan dan Juga Salam Persahabatan...

    selamat datang.......salam perkenalan
  11. A

    salam perkenalan kepada semua ahli forum

    terima kasih desa1,semoga banyak ilmu yg saya dapat disini....
  12. A

    Siapa disini Biz/Work At Home Moms?

    assalammualaikum,kat ruangan mana nak kenalkan diri tu,saya masih baru,minta tunjukajar....
  13. A

    11 cara seorang Pakcik menjual Nasi Lemak untuk pusing Modal.

    satu idea yang bagus juga ya...boleh cuba tu...
  14. A

    salam perkenalan kepada semua ahli forum

    saya alia masih baru dalam forum wc,semoga banyak ilmu yang saya dapat dengan ber forum di wc ni....,ramai pakar dalam forum ni minta tunjuk ajar,terima kasih:)
Top