AlHaqeem
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam,mintak clearkan inbox.Adsense account dah lama siap.Tapi tak dapat nak hantar details.tQ
    mmg sekarang agak sukar ... saya ada guna docstoc : http://www.docstoc.com/ ... daftar akauan kat sana dulu pastu upload la 1-2 document sehari .. pas 2 minggu baru daftar akauan GA dari sana ..

    Bula lepas saya dapat 2 new Ac GA dari sana ... cubalah .. tq
    salam...

    saya nk mintak tunjuk ajar mcm mana nk dpt kan acc adsense ni..

    ramai kta lately da susah nk dpt..

    huhu

    sy bru je cr8 blog td bru je siap..

    tp x apply adsense lg... maybe 3-4 hari lg apply kot...

    huhu ada cara len ke nk dptkan acc ni...
    mintak tips2 berguna ek thx
    terima kasih atas pendapat saudara. i really appreciate it..

    tp bkn kah lebih elok jika suadara PM saja mengenainya dan saya boleh padam jika perlu.. tp takpe la, benda dah jd dan aku dah cuba jelaskan mengapa aku tulis mcm tu..

    anyway, tq utk kisah Rasullullah S.A.W itu.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top