alfirus
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Assalamualaikum dan salam sejahtera,

    Sekiranya anda ingin menghubungi saya atau mana - mana staff saya (playmaker, nikuezurin), sila terus meghubungi melalui email samada [email protected], [email protected], atau [email protected] Ini adalah kerana wangcyber tidak memberi notification email kadang2 dan untuk kami mengakses wangcyber secara mobile sangatlah tidak praktikal sebab berat. Harap maklum.
    salam,

    di thread ni:
    Default Kos membina web marketplace

    Salam semua.

    Saya mahu bertanyakan berapakah kos untuk membuat marketplace website di mana user boleh berjual-beli dan kita hanya mengambil komisyen setiap jualan.
    Harap dapat membantu.
    TQ

    anda jawab:
    Yes. Arround that figure. Tapi sekarang company aku buat promosi sampai 15hb nie jer dengan harga rm399.

    Berminat, hubungi aku melalui email [email protected]

    masih ada lagi kan tawaran ni? boleh tgok sample web?
    Ok lah, saye cuba guide bro secara personal.

    1- Apa hobi (passion) bro?
    2- Apa kepakaran/kelebihan bro?

    1. hobi sy... kalau kat luar main bola n memancing--- kat internet ni selalu tgk klip video jer..
    2. kepakaran / kelebihan ni susah nak cakap.... sy pun tak pasti apa yg sy pakar n lebih...
    Dah lama aku tak aktif dalam wangcyber. Aku agak bz untuk berberapa projek client. So... ape cer?? business ada baik?
    bro buat dulu, kalo dah siap, bagitahu. kalo boleh, bro siapkan sebelum sabtu.

    ...delete PM tu bro, sebab dah takleh nak hantar PM..
    salam bro , berminat nak join kursus joomla , php dan wordpress tu...tarikh 13 / 02 /2010 tu ok jer ngan aku...Skang student uitm shah alam..Dah ada basic programming..hope leh bagi diskaun pelajar la.hehehe.leh bagi phone number utk contact ???
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top