Recent content by Alfaqir

  1. A

    << Tambah LIKE dgn Aplikasi FB Fan Page Random Quiz - TERHAD >>

    Tak baik tutup periuk nasi orang. Orang buat servis, awak jual skrip yang dia guna? Adil tak kalau bro di tempat dia? Just saying.
  2. A

    [ SURVEY ] Servis Merendahkan Rank Alexa. Ade ke yang berminat kat sini?

    Bukan nak menghina, tapi contoh yang diberikan tak meyakinkan. Kalau dari 12juta ke 8juta saya yakin takde siapa pun hairan. Ranking alexa ni relatif dengan blog lain, jadi mungkin tuan sendiri faham kalau Alexa lebih 1juta tu macam mana kualiti/kuantiti trafik. Kalau dari 1 juta ke 100k baru...
  3. A

    Harap dapat balas, dgn PM saya. :D

    Harap dapat balas, dgn PM saya. :D
  4. A

    \Salam. pasal autosubmitter, lazyseo service tu, blh bg tau tak directory apa yg dihantar? satu...

    \Salam. pasal autosubmitter, lazyseo service tu, blh bg tau tak directory apa yg dihantar? satu lagi, dah berapa byk ye backlink bro dah dapat. Saja nak tau, sbb saya masih baru dalam seo ni. Terima kasih
  5. A

    Teknik Black Hat SEO

    apa2 pun, korg fikir halal haram. jangan pikir duit sebagai top prioriti. teguran untuk aku jugak
  6. A

    Social bookmarking secara automatic! Wordpress

    dah broken pulak link >.<
  7. A

    Permohonan maaf secara terbuka.

    saya baru tau, tapi saya maafkan. tetiba pulak
  8. A

    Kaedah percuma dapatkan lebih 100 visitor Malaysia sehari!!!!!! Amat best

    owh, rasanya widget ni sama yg diperkenalkan oleh nuffnang. agak annoying, dan melambatkan loading blog. sila betulkan kalau pendapat saya silap
  9. A

    [SHARE] 6k link blogspot tempatan

    ni yg ada shoutbox ke? untuk bw ek bro?
  10. A

    Digg.com - Teknik mencari links yang ber-PR tinggi

    tapi belum tentu dofollow kan?
  11. A

    FREE cara auto nak dapat traffic..

    harap bro juga dapat pm saya. masih belajar lagi ni, nak kena byk mencuba
  12. A

    Teknik memperoleh 1 juta pelawat dengan serta merta

    Salam. Harap dapat PM saya ya, newbie.
  13. A

    102 laman artikel - Tips -bina backlink banyak2 dan berlemon-lemon

    ada yg tau untuk autosubmit ke direktori2 seperti reddit, digg etc tak? Aku taknak software black hat yg buat beribu-ribu backlink dengan spamming comment tu. Ada sapa sapa tau, blh PM aku ye
  14. A

    Cadangan Software Auto Submitter?

    Salam. Ada sesiapa yg tahu software untuk auto submit entry ke website2 seperti reddit, digg etc? Saya tak nak guna software yg auto comment tu, bg saya itu lebih kepada black hat seo. Yang ni, saya buat entry tulisan sendiri, tapi software tu tolong submitkan ke beratus-ratus direktori...
Top