alang
Reaction score
19

Profile posts Latest activity Postings About

  • @naz7 - skrg dah tak guna program zangocash, tapi guna program lain. Konsepnya masih sama.
    Alang saya baru bank -in td di maybank
    Amount: RM600.00 Status: Successful
    Reference number: 1369792302
    Transaction date: 07 Feb 2010
    Transaction time: 18:11:12
    From Account
    New balance:
    To 3rd Party Account Number: 512745207715
    Account Holder Name: SZAB NETWORK ENTERPR
    Effective date: Today
    Perkhidmatan Setup & Update Video Blog

    Salam Alang...

    Saya dah bayar RM600 untuk serrvice video blog.

    Sila check ye...

    Ref no:1368051448
    1 Feb 2010 - 09:13:49
    Azzalelawati Mohamad

    Perlu tak saya sahkan bayaran saya melalui order link kat website u?

    Thanks.
    Bro alang sy minat vblog,nk booking utk bulan 3 ble?
    dan saya x berape fahamla,ble terangkan secara ringkasnye.
    TQ
    salam boss..minat la pasal videoblog tu..cam sy nie xtau apa nk create blog pun...buat adsense pun upah org crete semua huhu..ebook tu ajar lengkap tak?klau free ble ym sy [email protected]
    salam alang,

    nk tanya if saya beli The Four Weeks To Freedom menerusi link bro dapat Pakej Video Blog percuma tak? atau ada bonus lain lgi?
    salam encik alang...bro...nk tanya skit pendapat ni...
    kalo free bleh tak contect saya...ym: m4st3r_gt
    salam bro. nak minta tolong sikit. macam mana nak buka thread baru kat forum ni yer? tq
    Salam bro alang..sy ada aplly google adsense,lepas tu dia ada bg id publisher,dan ada jgak iklan adsense tapi malangnya akaun saya tak approve bila aplly diorang dah disable akaun saya.so kena resubmit balik ker tapi akaun gmail saya bila resubmit dah tak boleh masuk dah..apa yang perlu saya buat untuk resubmit akaun google tu,harap2 dapatler bro tolong saya..
    salam tuan, thread saya berkaitan thread saya di ruanga WTS, sebentar td pada waktu pagi ada..lepas tue saya dh masukkan gambar2 dsebagainya, tetiba thread saya tiada..adakah sudah di buang oleh Admin??
    saya x paham, macam mana saya nak bertanya soalan lepas tu saya tak tau kat mana nak tgk balik apa yang dibalas untuk soalan saya tu.. saya baru lagi dan tak tau selok belok dalam forum ni.. yang saya jumpa tempat tulis masej ni.. pasni saya tak tau kemana soalan saya ni pegi..
    Assalamualaikum sedara alang...Boleh beri review tentang ini? saya akan berikan alang link download.
    alang, saya sudah buat payment utk rahsiazango. bila bole dpt download link?
    salam..

    Sifooo..saya dah bayar panduan zangoCash :)
    Terima Kasih sedarkan peluang ini kepada saya
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top