alan
Joined
Likes
9

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam alan..nak tnya..saya ni newbie tahap gaban dunia internet ni...saya nak buat web sendiri n berminat nk try u punya pakej rm80 tu. reasonable sbb nk mahal pun tak guna saya stil baru nk explore. cuma persoalan kat sini, di mana saya harus mula? beli u punya pakej dulu pastu create web ke mcmana? please suggest me
    Offline
    Saya berminat nak miliki keyword sniper adsense dgn harga review. pembayaran melalui paypal. Sila pm email paypal untuk pembayaran
    Offline
    Salam alan.nk mnta tlg. sy bru nk stat ebay..de x laman dropship..pls bgi 1,,sy dk tgok owg sebut2 produk AN.de x mklumat dia..pls bntu sy
    Offline
    alan.may i ask u something??do u do personal coaching??i nk sgt coach ngn u alan..pliz consider to be ur student...im glad to hearing ur feedback soon
    Offline
    Alan,

    saya minat nak beli F2R ebook..boleh bagi special offer tak kalau saya beli melalui link you
    Offline
    saya berminat nk beli f2r nh,tp ada thread yg sebut akaun adsense di banned sbb pkai ysm n f2r pn pkai ? Jd saya was2 utk membeli...jd apa pendapat saudara dan harga yg saudara tawarkn? boleh emel saya mybiz_2312@yahoo.com.my
    Offline
    hi bro alan

    saya nak tau apa tawaran bro tuk produk f2r..saya nak beli ni bro..tp tgh cari sape ade bg tawaran yang best..leh info kat saya lg tak...pm or email me
    ahmadhatakegmail.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…