alamniaga
Reaction score
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam semua yang penah bg msg kat sini...sory sy tak alert sangat msg kat sini....just tumpu pada thread je...kalo sesenang ym je sy : [email protected] atau sms 0133929013...lagi senang dan berbaloi2...hehehe....
    salam.. berminat nak dapatkan VCC tapi nak tanya camner nak reload VCC tu.. harap dapat beri penerangan lanjut..

    TQ
    ok betul ke nak kena bayar... i dah la pokai kena tunggu gaji masuk baru leh msk mana2 seminar atau apa saja
    salam bro nak ajak buat team bro.utk adsense ..xpayah bayar apa2..kita promosi sama2 secara beramai2.tanpa sebarang bayaran.nanti aku bgtau lain maklumat lanjut dia.ni ym aku pde3d_raja
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top