Recent content by AKUNO1

  1. AKUNO1

    Cara untuk beriklan di forum WangCyber.

    dah gunakan ruang iklan yang disediakan.. terima kasih @Tokey
  2. AKUNO1

    Siapa tahu panduan pengiklanan di Facebook..?

    Saya biasa guna fbads..memang bagus cuma kebelakang ni xpasti sebab apa setting local target dah tak tepat..contonhnya saya target sekita lembah klang tapi lepas ke indon, vietnam, bangla..
  3. AKUNO1

    Siapa yang pernah beli website di flippa?

    pernah jual tak pernah beli..
  4. AKUNO1

    Bagaimana cari wang segera?

    Saya pernah mengalami sistuasi macam tuan.. Setuju dengan theHaikal..pertama muhasabah diri..cari ketenangan dulu..kembali pada asas agama kita.. Saya dulu buat part time jual kereta..Alhamdulillah akhirnya jadi kerja full time saya sekarang ni..
  5. AKUNO1

    Salam perkenalan dari saya untuk warga wangcyber

    Selamat datang tuan..
  6. AKUNO1

    Salam perkenalan untuk warga wc

    Selamat datang & salam kenal
  7. AKUNO1

    Salam perkenalan dari saya

    Salam kenal..sy shah :)
  8. AKUNO1

    Salam perkenalan dari saya!

    Assalamualaikum.. Salam kenal drp saya ahli baru wangcyber yang baru.. Nama saya Shah, sales advisor perodua..tinggal area rawang..kerja di perodua batu caves.
  9. AKUNO1

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    lama tak jenguk wang cyber..terkejut dah berubah..rupanya dah ada owner baru! tahniah tokey!!
  10. AKUNO1

    Cara untuk beriklan di forum WangCyber.

    Ok..dalam proses nak beriklan.
  11. AKUNO1

    Berminat miliki kereta Perodua baru? Hubungi saya di talian 018-963 7573

    Berminat miliki kereta Perodua baru? Hubungi saya di talian 018-963 7573
  12. AKUNO1

    Promosi perodua 2016 - harga terkini!

    Assalamualaikum. Belum Ada Kereta, Nak beli kereta.. Dah Ada Kereta, Nak tukar atau tambah kereta.. Kalau nak beli Kereta Perodua, cari saya!! :D SENARAI HARGA KERETA PERODUA 2016 *klik gambar untuk download *update monthly Anda nak yang mana satu?? Alza, Myvi atau Axia? Saya (SHAH...
  13. AKUNO1

    sapa buley terang kt saya apa tu bisnes FLIPPA??

    boleh cuba..saya pon baru sebulan lebih buat..
  14. AKUNO1

    $2 sahaja - coupon Domain name .com dari godaddy

    TQ..dah dpt :)
Top