aku
Joined
Likes
9

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam ..berminat dgn tread ni..bleh email dkt sy bro..bb mcm2 buat dkt internet,habuk tara..hmm ...Mickeyblackrose@gmail.com..thanks
    Offline
    Salam... Saya cuma nak cari ramai kenalan IM kat Malaysia ni... Add saya YM : etia86@yahoo.com atau berikan YM anda. Terima kasih
    Offline
    salam,
    apa khabar dan salam perkenalan
    hari ni i nk bgthu
    ssuatu kt u
    sbnrnye ade lg 1 program
    jana wang mudah
    yang bestnya tanpa modal

    contoh kita search ssuatu>>dapat $$$

    ini bukan scam atau ape
    i snggup bayar kalau u xdpt hasil

    cepat2 tawaran terhad

    terus link ke web i untuk register free

    http://onlinemoneyfreestepbystep.wordpress.com/




    di harap
    banyak yang boleh kita
    kongsikan ber sama
    email:
    pakarmoneyonline@yahoo.com

    ikhlas
    faris
    Offline
    Saya berminat dgn thread saudara tentang
    Hangin Betul Aku... Sapa Sini Belum Dapat Duit Online?
    boleh terangkan apa yg sebenarnya nak saudara sampaikan.
    macam menarik jer?
    Offline
    salam aku, aku nak belajar, duit dah banyak yg kuar tp tg masuk xder jugak..PM aku plzzz
    Offline
    Yang malas tapi masih nak tahu rahsia mustahak tu...

    ape nye bro.. gtau la aku
    Offline
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada aku... :) sila beri tunjukajar ya... :)
    Offline
    eh enaku!...kat cni pon ader gak yer??...hehehe...sory promote perfume kt buysignal tak mintak permission dulu..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top