A
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam AK-Modz,

    T.Kasih atas komen saudara. Macamana saya nak hubungi saudara untuk bincang lebih lanjut tentang site saya tu?

    Ezam
    Offline
    Salam AK-Modz,

    Kami telah berbincang dan melakukan beberapa perubahan berdasarkan komen dan cadangan daripada anda. Di sini kami mengucapkan ribuan terima kasih di atas cadangan yang sangat membina dan komen anda. Jika ada lagi bagitau la yer. Teruskan menyokong www.diskaun.my. Kami amat menghargai keperihatinan anda. Terima kasih.
    Offline
    Salam, wah terima kasih banyak atau cadangan yang anda bagi ni, mmg bernas dan menarik...
    Actually untuk permulaan ni kami mmg nak bagi free kepada semua peniaga... mmg nak tolong pada peniaga yang perlukan iklan free... kalau nak ikut macam mudah mmg tak larat peniaga2 kecil nak letak iklan kat situ, tapi insyaAllah kami akan upgrade dari semasa ke semasa, website ni pun tak sampai sebulan dilancarkan... ape2 pun terima kasih banyak2 atas komen dan cadangan anda tu, kalau ada lagi jgn lupa bagitau yer :), harap sebar2kan pada rakan2 yang lain ok...
    Anda boleh Like FB fanpage kami di Diskaun.my dan follow twitter kami di @diskaunmy .. Cayalah bro!
    Offline
    TQ gempakstarz,
    Tak sangka dah jauh ketinggalan saya ni..
    memang minat nak belajar ni,tu yang tengah cari sifu ni..
    kalau Gempakstarz sudi nak mengajar terima kasih lah sangat..
    ada juga 2 3 org user kt sini offer,tapi macam mahal sangat sebab rm600 - rm700..
    saya akan bayar saguhati untuk keikhlasan gempakstarz ni..
    Offline
    Gempakstarz saya cuba PM tapi tak lepas sebab mgkn inbox gempakstarz dah penuh..
    Offline
    hahahahaha..aku xtau nak beli ktna..n nak mudah contavt..tlong bgtau jap bro bagi tau step by step
    Offline
    owh entah la.. kalau dia nk pakai credit card.. pakai debit kad punye number jelah.. tp setakat yg aku pakai hostgator.. ok je..
    yg unmanage punye pening sikit.. sebab kena tere main linux command
    Offline
    kat us.. yang unmanaged,, murah punye.. nak testing sebulan.. tapi apesal order dye gne credit card.. aku nak gne paypal... tapi xleh ubah.. camne nie.. pening.. ade pengalaman cam nie x?
    Offline
    bro buat biz ape pakai vps.. just nak tau.. mane tau bleh jadi patner.. kalau secret xpe lah.. aku faham..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top