ajidss_ajidss
Reaction score
4

Profile posts Latest activity Postings About

  • JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    maaf kawan semua,saya buka tidak balas anda semua disini kerana saya hanya selalu bukak PM sahaja,ramai rupanya bertanya..saya rasa better korang semua PM saya,,jadi saya tahu siapa yang bertanyakan soalan,,
    saya baru ja ceburi bidang business online ni...saya kurang paham apa yang sebenarnya abang nak terangkan dalam thread abang 2 (yaag JV tu)..saya mailing list saya ada 25 orang ja...pastu saya x paham cara promote..sory ganngu abang..klau abng ada masa tolong terangkan dengan lebih detail..
    salam ajidss... nak tanya kenapa saya takdapat connect ke server saya ya.. nak upload file guna zilla.. pg tadi ok je?? sory ganggu, jazakallah :)
    salam..saya dah letak itrader hari tu ye.. tak tau jadi ketak sebab ikut yg diajar macamana nak letak itrade.. tolong cek ye :)
    salam...ingat nak bli ebook tu.. nak transfer maybank2u tp service currently rejected... esok insyaallah sya cuba lg.. harga ebook panduan asas blog tu rm30 kan?? klu adsense kena blog mcmana ye??saya terklik search hr tu diblog saya http://ustazniaga.blogspot.com
    xleh ker nak beli ko punye e-book la skrg nie??
    aku baru je tgk sehari pahtu aku nak beli besoknye xdapat...hampeh tol...kalu leh jual kat aku amat gumbira la aku
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada ajidss_ajidss... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top