ajibtu
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam...saya berminat tawaran yg RM10 tu...tp saya xpaham nak wat bende ni :
    user WC :
    URL:
    Description: hantar dalam +- 50 words.
    target keyword @ tag:
    category :

    sebb saya baru lg dlm perniagaan internet ini...boleh pm atau bagi contoh? :)
    Offline
    JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    Offline
    Salam... Saya cuma nak cari ramai kenalan IM kat Malaysia ni... Add saya YM : etia86@yahoo.com atau berikan YM anda. Terima kasih
    Offline
    Apakah Anda masih membuat Adwords isi $50 atau $100, kalo masih saya mau pesan 2 buah account. Kabari saya di red.satan.19@gmail.com sekalian harganya. Terima kasih.
    Offline
    Salam,
    Saya beminat untuk mendapatkan khidmat sdra submit iklan untuk laman web saya.

    Offer masih dibuka ke?
    Offline
    bukan program bayar rm10 :).. saya buat service submit iklan harga rm10 :)
    Offline
    assalamualaikum....

    saya agak berminat jugak, tapi tak tau hujung pangkal...leh terangkan apa dia program bayar rm10 ni...

    timakasih....

    dari syam
    Offline
    ajib. saya nak 10usd. boleh?
    bile leh saya wat pembayaran? akaun bank sama mcm arituh kn?
    Offline
    alamak sorry .. saya lambat baca post di sini.. kalau ada apa2 post di pm.. :)
    Offline
    saya berminat..sila pm saya detail bayaran cmner. harga RM10 untuk satu link ker?kalau saya nak wat untuk 3 link cmner ek?
    S
    Offline
    sy nk beli paypal....tp nk gunanya mcm mane...sy member br dlm bidang cari duit dlm internet ni...nama sy ann blh email sy di ann76_dse06@yahoo.com.my atau ahmadsamhanabdmalik@gmail.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top