Recent content by aizverus

  1. aizverus

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    masih menunggu TT untuk buat coaching atau apa2 nota utk di berikan kepada peserta. harap TT sembuh demamnya dengan cepat (harapnya bukan excuse). selain saya, sapa lagi join coaching TT?
  2. aizverus

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    raya ni. bagi time kat TT. rileks dlu~
  3. aizverus

    Dilema: Nak upgrade bisnez tapi tak mampu

    salam, thread ni di buka utk bertanya. alkishanya gini, sekarang ni saya running satu gerai makanan. gerai ni dah ada sejak tahun 2002 lagi tapi masa tu arwah ayah la yang run biz ni dengan mak. tapi tahun 2010, ngam2 lepas saya konvo, arwah ayah meninggal. so, mulai saat tu, saya dan mak run...
  4. aizverus

    Adsense VS Forex

    aku dua2 buat.. forex: -bukan perkara senang dan mudah, kena belajar banyak. bukannye, arini masuk entry, esok dah kaya.. takdenyer -belajar sampai lebam tntg chart dan pergerakan market. aku sendiri pun hampir 2 tahun belajar forex -tamak mmg kau rugi besar. forex ni kena sentiasa...
  5. aizverus

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    saya nak RM500 sehari!!
  6. aizverus

    DE FACTO (novel dalam video)

    DE FACTO ep.5 http://youtu.be/RIUTKtl2SAE
  7. aizverus

    DE FACTO (novel dalam video)

    http://www.youtube.com/watch?v=in2xfm5kcdQ episode 1 http://www.youtube.com/watch?v=m3NOhomVAHA episode 2 http://www.youtube.com/watch?v=Ufqj78ojZl8 episode 3 http://www.youtube.com/watch?v=yRpvWveeG1c episode 4
  8. aizverus

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ebay makin pening skrg, dua tiga kali suh hantar dokumen kat depa.. baru2 je dpt lisitng limit, tp tgk2 ada jugak listing limit walaupun dia kata listing dah lift up. mengarut betul. try jugak kat ioffer, tp masalah ioffer ni, bila upgrade ke seller, dia deduct duit debit card kita, pastu tulis...
  9. aizverus

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    erm... mintak komen dari sahabat ebayer... untuk bulan ni (kiranya new montah aku start 7hb), aku cuma dpt list 2-3 item sahaja. Bila nak list baru, dia limit sedangkan ni adalah bulan baru. Sebab setahu aku, lisitng limit adalah untuk 10 listing dan barang sold $300. tp aku punya baru listing...
  10. aizverus

    salam bang ajacx, nak tau jugak. apa rahsia acc ebay sebulan 4000+ terjual. hu3. nak gak upragde...

    salam bang ajacx, nak tau jugak. apa rahsia acc ebay sebulan 4000+ terjual. hu3. nak gak upragde jadi powerseller nih. :D
  11. aizverus

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aku masih musykil hape korg jual sampai sebulan 600 sell. hu3. tp, utk jual cam ajacx tu, perlu power seller ke? atau ajacx dpt power seller lepas jual benda alah yg mesti 0.99 tu dlm masa sebulan? kalu gitu, ni master skill nih~
  12. aizverus

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    itu ler, aku pernah jual benda 0.99 ni, siap freeshipping lagi. pastu, dpt la surat cinta dari ebay, feedback manipulation. smpai skrg aku maleh nak wat barang 0.99 ni. mgkn kalu ada cost shipping, tak kena banned la kot. ntah ler labu~
  13. aizverus

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    uit.. 600 dlm masa sebulan? tak kena limit ke? ku jual item electronik ni 10 listing je dlm sebulan. sedey~ tp jual $0.99 ni untung ke bang? maksudnye tak kuar modal apa2 ke dan untung bersih camne? curious gak nih~ p/s: aku ada 1 muskil ni. adik aku wat ebay dan aku pun wat ebay. so, pose ni...
  14. aizverus

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    hu3.. tp bagi aku, ebay skrg ni ntah apa2. seolah2 depa sedang mengkayakan diaorg jer. lisitng byk kena remove tp fee tetap kena bayar. latest, aku tak faham, aku jual generic item (tak de vero2nyer).. tup2, dpt surat saman nih Your listing has been removed. The rights owner or an agent...
  15. aizverus

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    fuhhh~ terkejuz hambe bila tgk fee utk 2-3 minggu ni. mau sampai rm90? tolak2, untung bersih rm10 jer.. adeh~ bahaya gak final fee ebay skrg nih. alhamdulilah jumpa lubuk dropship len. tp harap2 quality services depa ni sama cam yg lepas.. tak tahan wehhh.. jual $90, tolak harga barang 80$...
Top