Recent content by aimanaico

  1. aimanaico

    masalah wordpress theme "header"

    Salam kpd warga WC , :D saya dh jumpa stu theme,,tpi x rti nk ubah header yg ada tulis "Hello and welcome to my blog! You can edit this text by going to admin panel, and modifying the "aboutme.php" page, in your theme editor. Enjoy and thanks for choosing a theme by Lorelei! Lorem ipsum...
  2. aimanaico

    acer aspire 1....apsl lmbp semacm?

    ok terima kasih.
  3. aimanaico

    acer aspire 1....apsl lmbp semacm?

    http://www.acer.com/aspireone/aspireone_8_9/
  4. aimanaico

    acer aspire 1....apsl lmbp semacm?

    slm..:D saya nk tnya tntg laptop berjenama acer aspire 1 ni... knpa lmbp smcm? ckgu saya bru bli 2 bln...dia kata nk buka microsoft word pun lmbt?
  5. aimanaico

    tolong masalah file..file kat desktop saya tergatal2 buka properties..tkn hidden.cmn?

    alhamdulillah!!! terima kasih abg dandelion!!!! berjaya!!!
  6. aimanaico

    tolong masalah file..file kat desktop saya tergatal2 buka properties..tkn hidden.cmn?

    file tu dh x thu kt mana? dh x de kt desktop lgi?
  7. aimanaico

    software apa kerajaan pkai untuk block web2 lucah???utk kat skola2 punya???

    saya guna we-blocker.com bgos juga...terima kasih kerana bantu!!!
  8. aimanaico

    tolong masalah file..file kat desktop saya tergatal2 buka properties..tkn hidden.cmn?

    salam.. sape thu nk dpt kan file tu blik??
  9. aimanaico

    software apa kerajaan pkai untuk block web2 lucah???utk kat skola2 punya???

    x pe lah abg2 semua... terima kasih kerana tolong... saya dh jumpa dh...
  10. aimanaico

    software apa kerajaan pkai untuk block web2 lucah???utk kat skola2 punya???

    hehehe... msih xde ke.. oklah xpe...susah2 nk cri..
  11. aimanaico

    software apa kerajaan pkai untuk block web2 lucah???utk kat skola2 punya???

    mak saya punya laptop ke pc saya?? cmtuh ke?
  12. aimanaico

    software apa kerajaan pkai untuk block web2 lucah???utk kat skola2 punya???

    lebih2 lagi..komputer kt dlm bilik saya...
  13. aimanaico

    software apa kerajaan pkai untuk block web2 lucah???utk kat skola2 punya???

    salam,, ada sesiapa thu x software ni?? saya memerlukan software ini.. sebab mak saya x percaya apa yg saya buat dlm internet ni... kpd sesiapa yg thu..sila bgthu eh!!! terima kasih!!! :D
Top