Recent content by aiman27

  1. A

    BSY Syampu herba Noni Black hair Magic 5 min rambut hitam sihat

    nak ubah rambut uban ke rambut hitam gunalah shampoo BSY, leh tahan sapai 2 bln.
  2. A

    Main Saham di Pasaran BSKL

    mgkin GASMSIA rezeki org lain FGVH nt rezki bro pula. "tuan ayam nmpk dikaki tuah manusia xde sape tau". nak senang dapat apply miti kalau volume tinggi lg tinggi change nak dpt.
  3. A

    Diskusi am berkenaan ebook sistemsaham.com

    website ada nyatakan target price jd ia blh dijadikan panduan bila nak sell and buy. namun sblm wat keputusan muktamad perlu ada kajian lanjut. http://klse.i3investor.com/index.jsp
  4. A

    Saya nak share stratergy Entry Saham saya [hanya yang serius sahaja]

    sokong tt.. ilmu yg dikongsi tak akan pupus. lg rmi yg kongsi lg banyak input.
  5. A

    Tips Memilih Insurans - Yang Mana Perlu??

    masih rmi lg individu yg cuba nak menghindari bila cakap psl insurans sbb mrka belom faham akan kepentingan insurans yg akan menolong kita di masa susah.
  6. A

    Melabur dalam saham tidak realistik- Dr Mahathir

    - apa yg aku faham tun bukan xbagi main saham tp xsuka short selling. - intipati lain ucapannya yg lain perbankan islam jgn mencekik darah spt bank konvesional.
  7. A

    ade sape2 berminat untk melancong ke singapore n masuk ke dlm universal studio?

    kalau dr pantai timur leh la naik train. tp biasa org g ngan bas sng skit nak bergerak.
  8. A

    Saham yang saya masuk

    cari ilmu skit.. dah tau basic bolaeh start masuk saham, bermula dgn kecil dl. xpayah utk masuk saham, cuma nak buat duit dgn saham perlu rajin membuat kajian. kalu dpt remisier bagus lg senang.
  9. A

    BSY Syampu herba Noni Black hair Magic 5 min rambut hitam sihat

    mmg terbukti berkesan utk menghitamkan rambut sy sudah mgunakannya. kptsnnya amat berpuasa hati, rambut hitam leh tahan lbh sbln
  10. A

    Main Saham di Pasaran BSKL

    yer kot tp kalu cds osk blh beli ipo kan? osk bukan cds nominees?
  11. A

    Main Saham di Pasaran BSKL

    mgkin kah lani masa sesuai utk buy supermax @ latexx
  12. A

    ade sape2 berminat untk melancong ke singapore n masuk ke dlm universal studio?

    bagus juga tt wat packg melancong ke spore, sambil tu leh kenal warga wc. betul x?
  13. A

    Main Saham di Pasaran BSKL

    mcmane cara nk tukar cds nomines ker direct supaya leh beli ipo. akaun cds guna maybank.. kalau osk lak mcmane?
  14. A

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    beralih tumpuan kpd silver lak...
  15. A

    Kali ini, saya berkongsi kisah kegagalan saya

    pengalaman merupakan suatu pembelajaran yg sgt bermakna...
Top