Recent content by aidacutes

  1. aidacutes

    Benjamin Stephen Hina Islam

    akhir zaman...
  2. aidacutes

    Dibelasah tomboi; Apa la nak jadi ,ish2

    Sebab orang lelaki skrang susah nak percaya...
  3. aidacutes

    Benarkah orang Malaysia antara manusia biadap dan kurang ajar di dunia?????

    Kita bayar cukai beb, bukan nak berkira, dah kalau semua buat camtu, tak payah la KFC cari upah pekerja. Dah semua Self service.
  4. aidacutes

    Benarkah orang Malaysia antara manusia biadap dan kurang ajar di dunia?????

    eleh, ini propaganda luar la nie nak burukkan Malaysia coz Malaysia aman. Jgn mudah percaya. Kitaorang yang bertugas di Pintu masuk nie tahu la macamana. JGN MUDAH PERCAYA! kita pun tahu bangsa Melayu mcmana adabnya. Diorang cemburu dengan keAMANan negara kita. Ingat, kita kena protect negara kita!
  5. aidacutes

    PPSMI dimansuh 2012

    tak setuju di mansuh...
  6. aidacutes

    Blog meng'sialkan' malaysia from indon

    sebab tu kita jgn bangkitkan isu perkauman dekat negara kita nie. Diorang bila2 masa je ambil peluang saat negara kita banyak perbalahan. Seruan pada semua, kekalkan perpaduan, eratkan silaturahim. Indonesia also a part of us. Kekalkan perpaduan seluruh negara agar aman sedunia. PEACE :)
  7. aidacutes

    Sebelum & Selepas Khawin-Biasalah Tu! :-)

    korang, jgn la jadi camtu yer :)
  8. aidacutes

    Umur bersara adalah 40 tahun - Utusan Malaysia

    Kena spesifikkan lagi nie...bersara dari perkara ape tuh? :)
  9. aidacutes

    Cinta dan kewangan..mana yang korang pilih??

    Actually, dalam topik ini, kedua-duanya sama penting. Manusia memerlukan kedua-dua hal ini dalam zaman moden kini. Tidak kisahlah sama ada harus cinta berputik dulu mahupun soal kewangan yang dipentingkan dulu. Tapi andai kita bijak, sebenarnya kedua-dua ini dapat dijalankan seiring. Memburu...
  10. aidacutes

    Ajaran Sesat Di Changkat Gombak - Adakah Ianya Benar?

    macam2 sekarang nie...
  11. aidacutes

    Jemputan Kenduri Kawin Sham

    Tahniah sham...selamat pengantin baru.. :)
  12. aidacutes

    Kepada Semua IM Di Dalam Forum...

    Kaspersky Anti-Virus 7.0
  13. aidacutes

    RTM1 ke 2 camtu lah, tajuk blog

    Eh, pengacara tu memang camtu la, sebab dah masuk second time dah aida tengok rancangan tu, sebab dia kelam kabut tu salah satu sebab nak kejar masa tu hah...slot tu memang tak sesuai la hanya tuk berapa minit je...nampak tak kemas. Kite pula rawan hati tengok rancangan tu...aida rasa, pengacara...
  14. aidacutes

    RTM1 ke 2 camtu lah, tajuk blog

    A'ah, sekarang aida tengah tengok nie...nampak gayanya blogger yang sensasi dah semakin dapat perhatian! :)
  15. aidacutes

    Teknik Ringkas Keuntungan Forex

    saya ada 1 org kawan, dia trade forex cuma berdasarkan news saja. nie YM dia [email protected]
Top