Recent content by ahmadalwi.88

  1. ahmadalwi.88

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    boleh tapi kena guna cd..pandai2 la letak ship kos..jangan murah sangat..nanti kantoi..takleh download punye..violate polisi..hehehe
  2. ahmadalwi.88

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    elakkan vero..buat hati tak tenang je list vero nie..cari niche lain..banyak lagi yang hot :d
  3. ahmadalwi.88

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    buat akaun lain bro..masa tu duit..ngeh2..baca thread2 kat sini sebelum bukak akaun lain tu :)
  4. ahmadalwi.88

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    setahun?bia bena..hehehe..sabar jela..dia tengah cleaning ebay dari vero nie aku rasa..dah makin kurang aku tgk barang2 kat ebay nih
  5. ahmadalwi.88

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    tak cukup ebay buat gler vero..AN pun nak buat jugakk..habis semua gambar dia bantai copyrigh..gambar air terjun ayang aku amek pon dia cakap copyright..ya rabbi..
  6. ahmadalwi.88

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    ebay dah nak stat mengganas balik..6 barang aku kena sebat...huhuhu..la yeke..tatau lak pasal apple tu..
  7. ahmadalwi.88

    Senarai Vero (Verified Right Owner)

    dgn selamatnya aku baru dapat cuti 7hari sbb aerosmith punye listing...arghhh...sabar2..
  8. ahmadalwi.88

    Ingin cara pantas untuk mengindex website anda?

    tq..huhuu.. korg mmg best
  9. ahmadalwi.88

    mana rawanaz menghilang?

    pe nak jadi nie..isk2
Top