Recent content by ahmadalbabxx12

  1. ahmadalbabxx12

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    rnr kena pilih yg ramai. jgn pilih yg sunyi, bahaya tau. byk peragut skrng. mcm2 kes dah haih
  2. ahmadalbabxx12

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    takyah risau lgi, skrng ni kan dh ada app setel. senang je nak isi minyak, tekan2 je dh boleh isi eheheh
  3. ahmadalbabxx12

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    eh sama mcm aku. aku pun takut and tak percaya benda tu. mcm bahaya je
  4. ahmadalbabxx12

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    haah betul tu. bahaya la skrng, lagi2 time tgh malam tu. kalau perempuan tu tak payah la nak keluar2 or isi minyak time tu. haih kena hati2
  5. ahmadalbabxx12

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    uish ni bahaya ni, nnti terlupa or tertinggal lg susah
  6. ahmadalbabxx12

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    tp kalau stop pun kena kt tmpt rmai org. kalau tak bahaya
  7. ahmadalbabxx12

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    iyeke? uish hebatnya
  8. ahmadalbabxx12

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    hahaha betul tu, mmg mahal pun. beratus ribu la, sampai berjuta pun ada
  9. ahmadalbabxx12

    Tips hilang mengantuk drive jauh

    hahahaha minum la coffee. tapi skrng dh ada kereta yg boleh kawal secara automatic. hmmm kt malaysia tk thu la ada ke tidak
  10. ahmadalbabxx12

    Realiti orang dah bekerja

    ahahaha haah betul tu hm. nak sekolah balik huhuhu
  11. ahmadalbabxx12

    Realiti orang dah bekerja

    uish yeke? tak tahu pun ada app camtu. baru lagi ke apa?
  12. ahmadalbabxx12

    Realiti orang dah bekerja

    hahaha haah betul tu. budak2 sekolah selalu malas belajar sbb dorg fikir nk habis sekolah and nak kerja je. dorang ingt cari kerja tu senang ke, susah tahu tak. pastu nanti kang bila kerja menyesal sbb penat.
  13. ahmadalbabxx12

    Buku masakan hologram

    haah betul tu. bkn tu je, 5g ni dpt jadikan byk smart apps yg berguna untuk manusia
  14. ahmadalbabxx12

    Buku masakan hologram

    haah betul tu, skrng kan rakyat mmg complain psl line internet slow. sbb tu la dorg try 5g ni hmm
Top