Recent content by ahkeok

  1. ahkeok

    Missed out

    Is it still going? Hope still can get the opportunity to buy cheap tickets
  2. ahkeok

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    Normally u guys go to which platform to find the lowest price of flight ticket? I want to know KL to Bangkok the lowest price of flight ticket is how much.
  3. ahkeok

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    Hmm, then i have to take note,because next time i can use their service when needed.
  4. ahkeok

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    it was like grab platform right? because i saw many freelancer inside the platform and provide medical services.
  5. ahkeok

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    harga mcm mana? private selalu mahal giloo.
  6. ahkeok

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    banyak lagi alternatif dari hantar ke rumah orang tua. kadang2 kesian sangat tengok org tua yg sakit tak dapat urus sendri pon trlntar kt rumah org tua
  7. ahkeok

    SME business plan

    yonder music ialah music punya app? i pernah kawan saya cakap app ni. kalau sign up pelan ni blh guna app ni percuma sgt berbaloi.
  8. ahkeok

    SME business plan

    u tau free gift apa tu?kalau ialah handset saya mesti sign up pelan ni+Bersorak+
  9. ahkeok

    SME business plan

    unlimited call dan sms?ade 10GB punya internet? pelan ni sgt berbaloi.
  10. ahkeok

    SME business plan

    offer apa tu? bayaran bulan berapa?
  11. ahkeok

    SME business plan

    siapa tau tu celcom punya SME business plan? saya nampak ade orang share pakej tu, tapi tak begitu paham. pelan ni tentang apa?
  12. ahkeok

    Pelan yang murah

    Sy jgk guna pelan first blue. Tak ade contract, blh terminate terus. Sign up skrg blh dpt voucher dgn movie ticket. Pelan ini mcm hanya sampai this year jer. Klo minat kena sign up early sikit.
  13. ahkeok

    Tv gangguan

    rupa2nya yonder muzik...amanz.my/201599393/
  14. ahkeok

    Kenapa majoriti melayu sayang duit beli insurans nyawa tapi buang duit kat benda lain

    better ada at least satu polisi insuran. tak kira la keje gomen ke sendiri ke swasta ke. takut jadi apa2 masa akan datang kita tak tau. orang kata sediakan payung sebelum hujan. jangan nanti sudah terhantuk baru nak terngadah. ambik yg murah pon okay dah utk perlindungan individu takpun...
  15. ahkeok

    Ada tiket murah utk korea

    Kelmarin baru tempah tiket dan hotel ke bandung..memang murah lah..dan hotelnya pun ada 4 bintang…satu kebaikan aku suka guna AAGO ni ialah ia benarkan kita pilih hotel ikut suka hati ku...ia x akan paksa hotel bagi kita...x macam syarikat yg lain..
Top