Recent content by ahkeok

  1. ahkeok

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Iklan perayaan yang TM paparkan tahun ni memang sentuh hati dengan cerita cucu hidup gembira dengan atuk nenek mereka harap cerita ni boleh dirujuk oleh masyarakat untuk mengubah sikap tu.
  2. ahkeok

    Lebihkan ibu bapa dulu lah!

    Harap dekat sekolah guru-guru boleh lebih mementingkan pendidikan moral atas pelajar mereka supaya mereka akan tahu menghormati ibu bapa mereka.
  3. ahkeok

    Jom share iklan raya

    Setiap tahun mesti raya dengan adik beradik
  4. ahkeok

    Motivasi diri

    Sentiasa perbaiki diri sendiri dalam setiap perkara yang dilakukan
  5. ahkeok

    Jom share iklan raya

  6. ahkeok

    Missed out

    Is it still going? Hope still can get the opportunity to buy cheap tickets
  7. ahkeok

    Where can i find the cheapest flight ticket from KL to Bangkok?

    Normally u guys go to which platform to find the lowest price of flight ticket? I want to know KL to Bangkok the lowest price of flight ticket is how much.
  8. ahkeok

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    Hmm, then i have to take note,because next time i can use their service when needed.
  9. ahkeok

    URGENT. Home nursing wanted for 2 days

    it was like grab platform right? because i saw many freelancer inside the platform and provide medical services.
  10. ahkeok

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    harga mcm mana? private selalu mahal giloo.
  11. ahkeok

    Rumah Orang Tua atau Rumah Sendiri

    banyak lagi alternatif dari hantar ke rumah orang tua. kadang2 kesian sangat tengok org tua yg sakit tak dapat urus sendri pon trlntar kt rumah org tua
  12. ahkeok

    SME business plan

    yonder music ialah music punya app? i pernah kawan saya cakap app ni. kalau sign up pelan ni blh guna app ni percuma sgt berbaloi.
  13. ahkeok

    SME business plan

    u tau free gift apa tu?kalau ialah handset saya mesti sign up pelan ni+Bersorak+
  14. ahkeok

    SME business plan

    unlimited call dan sms?ade 10GB punya internet? pelan ni sgt berbaloi.
  15. ahkeok

    SME business plan

    offer apa tu? bayaran bulan berapa?
Top