Recent content by agogo

  1. agogo

    Salam perkenalan

    2009, uish..lama dah ni :D
  2. agogo

    Salam perkenalan

    salam perkenalan :)
  3. agogo

    [PROMO] Langgan 1 tahun Domain .my anda dan dapatkan 4 tahun lagi secara PERCUMA!

    Maaf jika lari topik, nak tanya siapa ada pengalaman jual domain .my? bukan jual sebagai reseller, tetapi jual sebab ada 3rd party berminat dengan domain kita..(contoh macam org jual beli domain di sedo.com tu) macam mana nak tukar ownership? dan boleh ke kalau orang bukan malaysia yang nak...
  4. agogo

    WEEEEHHOOOO

    WEEEEHHOOOO
  5. agogo

    Google Webdesigner

    saya pun masih belum dapat menggunakan sepenuhnya, mungkin terlalu baru.. ada siapa2 yang mahu mengkaji dan keluarkan ebook tutorial google webdesigner? :D
  6. agogo

    Google Webdesigner

    Google baru sahaja melancarkan produk terbaru mereka, GOOGLE WEBDESIGNER. Direka khas untuk membuat lamanweb HTML5 dan juga ads. Anda boleh download dan cuba sendiri di : https://www.google.com/webdesigner/
  7. agogo

    Baca Quran rahsia panjang umur

    Moga kita semua rajin mcm pakcik ni..insyaallah...
  8. agogo

    Hello Iam from Indonesia

    Salam perkenalan..
  9. agogo

    GAZA - We Help We Care

    insyaallah.. marilah kita sama2 membantu mereka yg memerlukan..
  10. agogo

    Mahalnya wang hantaran!

    nasib la kalau dapat mertua yg cekik darah :p
  11. agogo

    Akibat Tiada Surat Perjanjian

    alhamdulillah, buat masa ni masih belum terjadi lagi.. takbuat surat perjanjian pun sbb berurusan dgn org yang dikenali rapat :D
  12. agogo

    [URGENT TAHAP CIPAN] 2 minisite + banner

    free bump... kesian tt ni, mana designer di wc ni?
  13. agogo

    Fb viral script

    Shared file link has expired.
Top