Recent content by afuzan

  1. afuzan

    Sony Vegas Atau Adobe After Effect ? Atau ade yang lain ?

    kalau pakai premiere, silap render output 'bergaris-garis" :D pakai ulead video studiopun mantap gak..hehehe
  2. afuzan

    Software apa yang terbaik sekali untuk buat poster ??

    illustrator cs5 best..mantap.. photoshop ofcourse best.. dan sekarang menanti kemunculan cs6..hehe
  3. afuzan

    rx+sx+kuntao

    nk tau gak cara menggunakan ketiga3 software ni..:)
  4. afuzan

    Pereka Logo Diperlukan

    masih terbuka lagi tak peluang ni??
  5. afuzan

    Jom tempah blog dengan harga termurah..^_____^

    apakah yg x lawa??:D
  6. afuzan

    Senarai Designer

    saya teringin untuk meletakkan butiran saya disini...tapi saya takut tak cukup tangan...:D arterdesign.blogspot.com
  7. afuzan

    Sony Vegas Atau Adobe After Effect ? Atau ade yang lain ?

    after effect mmg best... tp untuk effect lakn... kalau nak edit video sket2 pkai adobe premierepun bleh.. kalau rajin cari plugin untuk premiere.. mudah handle.. kalau nak blajar after effect plak bleh tengok kat videocopilot.net.. mmg meremang bulu tengkuk sebb bleh edit effect macam pakai...
  8. afuzan

    Lakaran Imej guna Photoshop

    betol2 rajin sape yg melukis gune photoshop nih... mungkin lg best kalau pakai wacom cintiq...hehe
  9. afuzan

    How To: Design Logo [FREE]

    bermaksud: buka adobe illustrator, drag logo tu ke dalam adobe illustrator, trace pakai pen tool..:D cari kat youtube untuk tutorial beginner.. kalau belajar berterusan insyaallah boleh jd duit...:D
  10. afuzan

    Grafik photoshop

    oleh itu bg sesiapa yang berminat untuk mempelajari photoshop, silalah beli produk ini...:)
  11. afuzan

    Faidzal - Artwork Gallery

    wah...rajin buat work....:)
  12. afuzan

    Software apa yang terbaik sekali untuk buat poster ??

    yang diketahui umum ialah photosop... kanak2 dri sekolah rndah dh belajar. jd orang yg msuk diploma art n design apabila pd mulanya memegang photosop adlh sama level ngan budak sekolah rendah... (sayalah tu) hehehe ape2pun photoshop adalah terbaik... adobepun dah buat byak klainan di cs5... jd...
Top