Recent content by afiqamsyar

  1. afiqamsyar

    mudah.my lubuk emas (perkongsian)

    mudah...mmg mudah...bisnes saya pun saya gunakan platform mudah.my untuk jual produk saya....stakat ni...alhamdulillah...tiap2 hari ada order pling sikit 2,3 order...hehehe... skrg ni pulak lebih kurang setengah juta org surf mudah.my pada satu2 masa...mmg hebat...skrg ni kalu ikut top sites...
  2. afiqamsyar

    Semua e-book adalah Tipu!

    emmmmm...ada betul jugak fakta ni...x semestinya ebook yg hebat tu..akan membuatkan kita jd 'hebat"...macam propaganda jah ni...benda xtah kemana...mcm org kata "kata-kata itu lebih tajam dari pedang"...nampak je hebat...tp emmmmmmmm...terpulang pada individu menafsirkannya....
  3. afiqamsyar

    Isteri boleh terima gaji bulanan RM 3000 selama 20 tahun sekiranya kematian suami!!!!

    emmmm...macam menarik je plan ni? apakah jaminan duit itu akan diterima pewaris?
  4. afiqamsyar

    Tiada Istilah Newbie

    satu lg motivasi untuk saya...untuk lebih mencari ilmu lagi...
  5. afiqamsyar

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    thaks q...akhirnya dapat le saya paham apa "produk AN" tu......tq...tq...tq
  6. afiqamsyar

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam...mintak maaf untuk org baru seperti saya ni...apa maksud "produk AN" tu...kiranya dapat sifu2 dapat memberi penjelasan seadanya untk org baru seperti saya ...saya baru nk berjinak dgn dunia ebay ...
  7. afiqamsyar

    Mudah vs Lelong

    saya setuju... salah satu kelebihan lelong...yg x perlu diragukan lg...
  8. afiqamsyar

    Mudah vs Lelong

    bagi saya dua2 saya suka mudah & lelong...masing2 ada kelebihan masing2...cuma mudah...nak post & cari something senang.....ramai org tahu mudah berbanding lelong.....saya sendiri seller & buyer mudah & lelong...income banyak masuk kat mudah...cepat & simple...
  9. afiqamsyar

    Buat duit dengan TMNET Streamyx

    tidak dinafikan lg......streamyx skrg dah ok......mcm2 ada...
  10. afiqamsyar

    Buat duit dengan TMNET Streamyx

    mcm menarik je bisnes ni...
  11. afiqamsyar

    Mengapa mereka berjaya, tapi bukan saya?

    thanks satu info yg amat berguna untuk saya sebagai newbie...
  12. afiqamsyar

    Membuat RM35000 sebulan tidak mustahil - bukti income for October 2010

    saya menyokong penuh usaha...menanti dengan penuh debaran...
  13. afiqamsyar

    Google Chrome 8, Firefox 4, IE 9 - siapa yang selalu guna? Kongsi review Anda di sini

    betul tu...saya suka guna google chrome jugak...ringan & lancar... klik je dah boleh on..takyah tunggu loading mcm mozilla...
  14. afiqamsyar

    Letak nombor akaun bank di Blog perniagaan. Perlu atau tidak? Selamatkah??

    bagi saya ok jer...no akaun je bukannya ape....jangan letak password dahla...tapi elok letak nama bank je..untuk no akaun suruhla customer hubungi....
Top