Recent content by afiff

  1. afiff

    FB Fanpage untuk di JUAL + BONUS

    Salam pagi Sabtu 11 Ramadhan. Saya nak letgo 1 FP: https://www.facebook.com/rahsiatarikhlahirpasangananda 64,671 likes Harga BIN: RM950, (Negotiable) Kelebihan FP ini: 1) URL FP itu sendiri yg unik. 2) POTENSI: Keyword "rahsia tarikh lahir pasangan" - Exact pencarian...
  2. afiff

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    Niche Entertainment, ramai sekarang blog info artis dan info cerita/movie melayu (jeng3!). Cuma dengan AdSense nie kena hati-hati terutamanya blog BM, sebab slaah satu blog BM saya dulu letak code AdSense kena banned (banned blog), nasib baik blog yg kena, akaun tak kena, masih selamat.
  3. afiff

    Salam, USD414 baru dimasukkan, rujuk segera sebelum habis di sini ~...

    Salam, USD414 baru dimasukkan, rujuk segera sebelum habis di sini ~ http://www.wangcyber.com/forum/jual-beli-paypal/38101-fund-paypal-untuk-dijual-update-tiap-tiap-minggu-special-rates.html Best regards, Afiff
  4. afiff

    SAlam, USD414 baru dimasukkan, rujuk segera sebelum habis di sini ~...

    SAlam, USD414 baru dimasukkan, rujuk segera sebelum habis di sini ~ http://www.wangcyber.com/forum/jual-beli-paypal/38101-fund-paypal-untuk-dijual-update-tiap-tiap-minggu-special-rates.html Best regards, Afiff
  5. afiff

    Evergreen - Pakej Jana Wang AdSense Versi 2.5 yang mesti dimiliki! BONUS PANAS!!

    Salam. Ada lagi. Balas thread nie atau Email saya jika ada apa2 petanyaan di admin@afiffuddin.com
  6. afiff

    Isteri Sheikh Muszaphar lahir bayi menerusi kaedah bersalin dalam air

    Ramai yang salah anggap tentang kaedah bersalin dalam air. Tapi, kalau saya biar isteri lah buat pilihan, kerana dia yang akan beranak nanti. Nak guna kaedah bersalin di dalam air atau tak. Hehe
  7. afiff

    Mencari senarai-senarai Program Affiliate yang Berkualiti ?

    UPDATE Terkini: Senarai program affiliate di Malaysia 2011 ~ Senarai program affiliate di Malaysia 2011
  8. afiff

    Buat Duit Dengan Backlinks.com

    tadi try nak register. Rupanya dah pernah register sebelum ini. Patutla xbleh. :)
  9. afiff

    Makan gaji vs kerja sendiri

    Salam, aku baru tulis dalm blog aku satu artikel tentang kerja sendiri dengan makan gaji. Aku tulis artikel ikut pemahaman dan pengalaman aku la.. hehe bleh tgok kat sini >> Makan gaji vs Kerja sendiri Semoga dapat membantu. :)
  10. afiff

    Siapa pernah terima bayaran Churpchurp?

    Saya baru terima cek pertama 3 hari lepas, saya cashout 27 Jun 2011, dapat/sampai di peti surat 27 Julai 2011. Sebulan juga baru dapat cek HSBC tu, bila dah dapat cek saya leburkan di bank CIMB (tempat buat kad CIMB). Hari ini masuk mesin cek, esok dh ada dlm akaun. :) Rujuk: Cashout pertama...
  11. afiff

    Evergreen - Pakej Jana Wang AdSense Versi 2.5 yang mesti dimiliki! BONUS PANAS!!

    Ishx2, kena beli bro, satu kemestian. Hehehe!
  12. afiff

    Evergreen - Pakej Jana Wang AdSense Versi 2.5 yang mesti dimiliki! BONUS PANAS!!

    Owh, bro pun ada jual Pakej JWA. Hehe :)
  13. afiff

    Evergreen - Pakej Jana Wang AdSense Versi 2.5 yang mesti dimiliki! BONUS PANAS!!

    Jika bro dah ada Pakej JWA, bro bleh dapatkan juga ebook Amazon melalui sini http://afiffuddin.com/bonus-pakaraplikasifb/ .
Top