Recent content by Adamchig

  1. A

    Game hero ada game baru eh?

    Satu kerja pulak nak tukar2 plan telco. Ni yg malas join ni. Lagipun mesti kena bayar banyak caj utk main game ni. Tipu laa kalau cakap tak ada sebab kebanyakan mobile game ni kena byr kalau nak up ke next level. Sebab tu laa maybe hadiah cash dia mahal.
  2. A

    Steam Games!! Apa game yg popular?

    Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun. --- Post updated --- Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa...
Top