acis32
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam bro...
    sy nk tumpang tnya...
    payment sy dlm paypal kena hold..dia ckap kena tggu 21 ari @ buyer bg positive feedback baru payment tu bleh lpas. Sy ada baca post bro dlm thread sblum ni ttg payment kena hold. Bro ckp ada trick mcm mna nk bg lpas..
    So, nk mtk tnjk ajar bro mcm mna nk bg lpas payment kena hold tu..
    thanks..
    INI PROGRAM BARU..BARU DILANCARKAN 08.08.2008..PROGRAM INI DENGAN CEPAT SUDAH MENGUMPUL RAMAI ORANG..X CAYA .CUBA TENGOK.PROGRAM INI DIPERCAYAI RAMAI.X PERLU SUSAH PAYAH MENCARI DOWNLINE KERANA IA DIJALANKAN SECARA RANDOMIZED IAITU MEMILIH SECARA RAWAK.INI BERMAKSUD SEMUA ORANG BERPELUANG MENJANA PENDAPATAN..

    JOIN SAYA DI SINI:
    PHP & Mysql Tutorial free. Peluang perniagaan sebagai auto reseller
    kalau nak cari income kat ebay saya tunjukan jalan beli ebook ini
    Panduan & Teknik Rahsia eBay | Oleh Sifu LAN
    bang...saya minat nak cari income kat ebay...saya dah wat paypal...dah link ngan ebay...tapi tang produk tuh xde lagi...camne ye??? bleh abang tolong saya x?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top