Recent content by abutalib

  1. abutalib

    Harta Mesti Dikembangkan

    Yup betol...
  2. abutalib

    Pandangan saya selepas saya mengunjung WC sepanjang hari ini

    WANGCYBER forum terbaik...Saya bermula dari sini...Thanks tuan shuth & rakan seperjuangan :)
  3. abutalib

    Koleksi Kerenah Pelanggan Perniagaan Internet

    Macam-macam ada....Tak pa kadang-kadang mereka tak faham...Kita layan ja :)
  4. abutalib

    Peluang apa yang masih wujud di pasaran kita?

    Jadikan ILMU sebagai modal asas yang terbaik untuk perniagaan :)
  5. abutalib

    Betul ke kalau charge telefon dalam kereta, bateri lambat penuh?

    Baru nak try cas...Charger rosak...Malas dah nak charge dalam kereta...huhuhuh
  6. abutalib

    newbie nak belajar buat duit online.

    Gunakan modal yang ada pada diri kita dulu... :)
  7. abutalib

    Baju sejuk jadi popular di Kuala Krai

    Sekarang dah panas balik kan :)
  8. abutalib

    Salam Perkenalan

    Selamat datang dan selamat berkenalan :)
  9. abutalib

    hi newbie here :)

    Selamat datang dan selamat berkenalan :)
  10. abutalib

    [WTS] Jam Tangan Pusing TERBALIK !!

    Banyak lagi kebaikan ''PUSINGAN FITRAH'' ni yang kita tidak ketahui lagi :)
  11. abutalib

    Salam Perkenalan :)

    Selamat datang dan selamat berkenalan :)
  12. abutalib

    Panduan Untuk Mengurangkan Hutang

    Tips yang menarik
  13. abutalib

    salam semua Sifu2.. sy budak baru belajar

    Selamat datang dan selamat berkenalan :)
Top