Abu Hanis
Joined
Likes
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam...sy berminat ngn adsence...tp xpena di approve oleh google utk akaun adsence..bagaimane utk wujudkn blog bi??
    Offline
    salam bro..saya rasa berminat nak tau mcam nak jana pendapatan dengn ysm 2..hantar kt email sya - keran999@gmail.com
    Offline
    Assalamualaikum Abu Hanis,

    Maaf ek, tumpang tanyer kat maner
    support forum utk group Rahsia Dominasi Clickbank ek?
    tercari2 tak jumper2 lagi :).

    terima kasih.

    P.S - Oh ya, saya duduk di belakang Abu Hanis
    dalam kelas 16 Jan lepas.
    Offline
    wassalam...
    maaf aleque...
    saya tak buat affiliate F2R...
    dan tak ada bonus :)
    tapi saya syorkan sdr tanya interfada atau alan :)
    Offline
    Salam, Cikgu,
    Saya nak beli F2R, kalau beli guna link cikgu ada bonus tak?
    Jazakallah
    Aleque
    Offline
    Assalamualaikum tuan. Minta tunjuk ajar google adsense dari tuan. Bagaimana menarik traffik dan seterusnya mendapat klik. Terima kasih. ^-^
    Offline
    asalamualaikum abu hanis,
    saya tertarik dgn kajian selidik kamu tentang tahap pemahaman YSM.
    Saya tak sempat ambil bahagian sebab jarang masuk forum skrg ni.
    Saya sebenarnya masih belum begitu mengusai YSM. Nak tanya sikit soalan. macam mana nak tahu harga price satu keyword dalam YSM? Kalau adword kita boleh terus https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal.
    Semoga soalan tu dapat dijawab
    Offline
    Salam..Ni emel saya untuk tawaran coaching YSM. Bro boleh sent detail ke email ni ya:
    newbiesim@gmail.com

    Thanks bro sebab sudi berkongsi ilmu dengan newbie macam saya. Free of charge plak tu..Alhamdulillah..Semoga murah rezeki bro..
    Offline
    Salam en Abu Hanis...saya azhar...duk kat pasir mas je...pengalaman sy beradsense totally zero...baru buka akaun adsense tp smpai skrg x approved lg oleh adsense...sya minat dgn cara en abu hanis mempromosikan adsense dgn YSM...cara2 lain macm gna facebook,seo tu sy x leh sgt lah,krg minat..sya harap permohonan saya nak belajar dgn en abu hanis diterima...
    Offline
    assalamualaiku.....

    saye dah dapatkan ebook F2R, 2 hari lepas....so sekrg tngh wat keyword research yg bernilai tinggi.....ermmmm.....cik ade tip x, camner nak dapatkan keyword yg berprofitable nie......kalu bg terus keyword tu pun xpe...heheheheh.....lg cepat.....harap bantuan.... : )
    Offline
    salam Abu Hanis..naper tak leh pm? Takkan dah full pm box kot? Saya nak tanya brkenaan adsense..bagaimana nak tingkatkan CTR? Boleh Abu Hanis bagi satu contoh blog yang CTR tinggi?
    Offline
    1] Nama dan user name di WC : Hairul Hizan b Ahmad / hairul181
    2] Tempat tinggal: Pasir Gudang JB
    3] Status perkahwinan: Berkahwin 3 anak
    4] Pekerjaan : Swasta
    5] Pengalaman beradsense:6 bulan
    6] Cara promosi adsense yg anda ketahui :Gunakan Digg, Propeller - teknik promosi oleh En Munawar
    7] Cara promosi yang anda buat : Post msg pada blog /site orang lain. dapatkan backlink
    8] Nyatakan pendapatan adsense anda pada bulan Jan dan Feb 2009 .2.78USD
    9] Nyatakan pendapatan online anda pada bulan Jan dan Feb 2009 .Tiada
    Offline
    salam en abu hanis..

    saya hairul dari pasir gudang.Saya adalah penghidap penyakit End Stage Renal Failure dan sekarang dikehendaki dialisis 3x /seminggu.Keadaan kewangan belum lagi tenat tapi dijangka akan senak bila masuk bulan 5 nanti.

    Saya ada terbaca tentang cabaran adsense dari tuan dan saya berminat untuk menyertainya.Harapan saya agar masih ada kosong lagi.Saya ada menerima PIN No dari google baru-baru ini.
    Saya juga hanya mempunyai satu akaun sahaja dan total money yang saya buat setakat hari ni hanyalah 7USD.

    Semoga permohonan saya diterima.

    Terima kasih.
    Hairul Hizan b Ahmad
    013-7890523
    Offline
    1) Mohamad Azizi bin Mohamad Saad
    2) 1
    3) setahun (ikut JWA,tapi dpt usd2.01 je semalam guna RefererX V4)
    4) 2 hari (semalam buat iklan di Facebook)
    5) Kedah ( skrg study kat PErak)
    6) Bujang
    7) Pelajar
    8) Ber ebay
    9) saya harap dapat belajar membuat adsense at least usd100 sebulan.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top