Recent content by abg_x

  1. abg_x

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    Tak ada gathering ke tuan tokey?
  2. abg_x

    Kemana Otai Saifulsham menghilang..?

    Ramai juga yang dah berhenti buat online business mungkin.
  3. abg_x

    Antara affiliate single tier dan affiliate multi-tiers

    Saya ingin membuat survey, antara affiliate single tier dan affiliate multi-tier, yang mana satukah anda lebih berminat. Sebagai contoh, jika anda ada sebuah affiliate dan ingin melakukan sebagai single tier, anda akan mendapat komisyen RM25. Namun, jika anda suka affiliate multi tier, anda...
  4. abg_x

    Kursus photoshop dan wordpress anjuran utm skudai

    Saya adalah salah seorang master student SKIT14 UTM (Sarjana Keusahawanan IT) dan rakan- rakan merancang untuk mengadakan Kursus Photoshop dan Kursus Wordpress + eMarketing di UTM Skudai, Johor kepada orang awam dalam masa sebulan lagi. Kursus adalah dibawah kelolaan UTM dan sijil juga akan...
  5. abg_x

    Preview percuma bina website wordpress

    Anda boleh download ebook ini www[dot]kursus-wordpress[dot]com Salam sejahtera, Pada hari Jumaat ini, akan diadakan preview untuk sesiapa yang berminat untuk mendalami ilmu perniagaan Internet. Anda boleh hadir ke sesi preview ini dengan menghubungi En. Ruslan ( 012-9027564) Tarikh: 2...
  6. abg_x

    GDI.Nak tanya apa perlu buat??

    GDI memang power.... attend la course Abg_x.. www.aridz.ws/kursus
  7. abg_x

    GDI.Nak tanya apa perlu buat??

    Nampak semakin lama semakin ramai yang dah sedar dengan sistem affiliate GDI ini. Abg_x pun dah semakin kukuh dengan GDI ni. Semakin ramai yang sudah berjaya membina website. Itulah.. GDI ini bukan money game. Sebenarnya, ianya adalah pemakin kepada semua pengguna internet supaya mendalami ilmu...
  8. abg_x

    GDI.Nak tanya apa perlu buat??

    Emm... Gunalah semua benda yang Abg_x buat ni.. www.aridz.ws/webtech.pps
  9. abg_x

    Debaran TWR semakin memuncak

    Boleh check di website ini juga...
  10. abg_x

    Pasif income dengan Graboid Video.

    yup.. baru dapat approval gak.. lama giler..
  11. abg_x

    GDI.Nak tanya apa perlu buat??

    Tak kisah ler.. income dah banyak.. ;p
  12. abg_x

    Debaran TWR semakin memuncak

    Join.. jangan tak join.... Join GDI, Join TWR....
  13. abg_x

    GDI.Nak tanya apa perlu buat??

    Perasan.. semua downline Abg_x sayang.. :)
  14. abg_x

    Mari kita listkan affiliate USD yg recurrence di sini

    Of course la kena bayar...
  15. abg_x

    Mari kita listkan affiliate USD yg recurrence di sini

    Join TWR sekarang... pasti meletup...
Top