abg_x
Joined
Likes
1

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam,
    Bro... Hantar la email kat saya pasal GDI nie.. kalau nak join camne? md.azlan@gmail.com
    Offline
    salam abg x nak tanye skit ttg website**** boleh cite skit sbab saya kurang memahami dan saya dah daftar secara percuma dulu seblm saya bayar klu boleh kongsila dengan saya di ym:rusyidin85@yahoo.com@rusyidin@gmail.com
    Offline
    Salam,

    Tahniah kerana Anda Pembeli bertuah untuk ebook saya "Panduan Web Hosting(berserta Hak Jualan Semula-MRR)"

    Anda boleh mendapatkan ebook saya dengan harga RM35 sahaja berbanding dengan yang lain iaitu RM37.

    Thread jualan ebook tersebut disini!

    Dapatkan sekarang sebelum saya tutup tawaran untuk ebook ini.
    Offline
    nih abg ariz tuh ke??

    ...sy yg smlm ym ngan abg tuh...

    selain komisen affiliates 1$us 5 level tuh kan....
    apa lagi bentuk komisen kita boleh terima yer??
    Offline
    abg_x saya nak tahu gak apa project yg power tu
    please add my ym daizee7781@yahoo.com

    thanks
    Offline
    salam abg_x..apo bendenye yg power tuu..produk abg_x yg terbaru ker ?..pm saya detailsnya ..berminat nih.. ;)
    Offline
    salam.blh tak bagi list harga barang yang abg_x promote...pastu camne nak bayar n dapatkan barang yang dibeli?
    Offline
    ape sume ni ek...sy xpaham lah...tp sy berminat nk wat bisness...harap ada sesape yg leh terangkan. thanks..-nanie-
    Offline
    Salam... Saya cuma nak cari ramai kenalan IM kat Malaysia ni... Add saya YM : etia86@yahoo.com atau berikan YM anda. Terima kasih
    Offline
    Saya baru sahaja develop perniagaan internet ini kira- kira dua bulan lalu, Sekarang income boleh la dalam RM100 sehari.. untung atas angin secara part time. Kalau nak tau macamana saya katakan perniagaan ini sebagai untung atas angin, boleh pm saya. Saya akan ceritakan bagaimana saya lakukan dan bagaimana nak "stand up against the competitors eventhough we are new comer in the field".
    __________________

    harap abg x bleh pm sy,
    atau email,hrp bnyk boleh tnjuk ajr


    salam semua,
    hari ny saya baru trjmpa proram jana
    wang trbru,ssiapa yg brminat boleh
    email atau pm
    i bg *free non charge*
    bolehjana USD4 shari
    ssiapa yg brmint cept2
    sblm sytutup pluang ini

    salam

    ikhlas
    faris
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top