abedin
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    yg psl soalan 1 tu, aku sendiri tak pasti unlimited. Sebab tu aku tulis mcm tu.
    Offline
    Adeh bro, yang pakai myarticlenetwork ramai la. Ko kena belajar bersabar je. Takkan baru buka thread hari ni dah close kot :))

    Ni aku jawab based on masa aku pakai dulu

    1- brape artikel sbln boleh anta? unlimited ke?
    Sukati la nak submit berapa.
    2- artikel tu msti unik ke?
    Artikel yang aku submit selalunya amik dari web artikel je, tapi ade spin-spin sikit guna syntax dalam tu
    3- ada kemungkinan akaun MAN kita akn dibanned ke kalo submit artikel x unik?
    No 2 dah jawabkan
    Offline
    bro nye inbox da pnuh, x ble reply,tlg delete mseg2 lame
    sy jmpe dlm post2 lame
    ader wat lg servis tu?
    bper herge?
    cane urusan?
    Tq
    Offline
    Salam bro
    Saya sudah ada RX cuma saya mahu beli database 200k dari bro,berapa ya harganya data base tu
    tq
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top