Abdul Rasheed
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    Offline
    bro, dah beli ke produk t4w2f bro Zamri tu? :D

    kalau belum, bro boleh tengok offer ni... ada baik punya... huhuhu... :D
    Offline
    bro, thanks for accepting my friend request. :D

    oh ya... ada bakal customer bro kat sini ni. :D
    Offline
    salam bro. :) best dapat berkenalan dengan bro ni. harap dapat banyak belajar daripada bro.

    bro, aku baca jugalah thread duit terdesak tu. bro ada cakap, yang bro minta siapa2 yang beli, jangan revealkan rahsianya. tapi dah nampak macam dah nak terreveal rahsianya... huhuhu... tak tahulah nak cakap apa.

    harap bro dapat beri pendapat di thread tu ya. :D

    peace. no war. :D
    Offline
    Bro, saya dah buat payment, tapi mesej ni pulak bagi tahu mcm ni... Camner ni??
    Dukacitanya dimaklumkan bahawa maklumat pembayaran yang dihantar tidak dapat disahkan. Pihak bank mengesahkan bahawa pembayaran dilakukan ke akaun bank milik orang lain bukan ke akaun bank kami. Sila semak maklumat dibawah, jika terdapat kesalahan, reply email ini dengan memberikan maklumat tersebut. En. juga boleh menghantarkan resit pembayaran melalui email ini.



    Thanks,

    Support Team.
    Offline
    salam cik abdul rashid..saya ade juga mencuba adsense..tetapi tidak berjaya..mungkin saya punya basic kurang..jadi,saya nak cube produk abdul rasheed..saya baru lepas tengok laman web cik..berminat pulak..boleh bagi harga full bagi adsense..dan mungkin kita boleh kenal dengan rapat lagi???maksud saya kenalan sebagai guru bimbingan saya...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top