A
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Peluang Jana Duit Raya..!!!

    Sudahkah anda join OneX?
    Anda sangat rugi jika tidak mulakan langkah anda sekarang!!
    Modal sekali RM20! Budak sekolah pun mampu..memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join.
    siapa pon bole join. Memang senang nk jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual" dan untuk diterima.
    Inilah salah satu faktor penting utk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yg rendah".
    Sebabnya simple, orang yg nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah.
    Yang ini hanya RM20 je tapi mampu menjana USD99,000. Ramai yg sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup
    Dan banyak lagi sebab kenapa anda perlu sertai program ini.

    Daftar Sekarang !!
    http://www.onex.me/annarona

    Untuk maklumat lengkap dan sokongan, sila layari http://www.duitraya.biz/annarona

    SELAMAT HARI RAYA

    Yang Ikhlas,
    ANNARONA
    Offline
    Salam... Saya telah melihat beberapa post saudara dalam WC berkenaan RCB. Kalo bleh saya nak bli RCB tersebut dr saudara coz pembelian RCB telah ditamatkan. Harap saudara dpt membantu. THX
    Offline
    Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

    Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

    Daftar dgn Handphone anda ;
    Caranya ; taip

    1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
    hantar ke 36553
    (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

    Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
    ON jarak 1MACC
    hantar ke 36553

    http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    Offline
    Salam bro...saya firdaus..saya ada baca kt thread yang mana bro fazlie pernah buat tawaran untuk blast emel ke list mereka dan bayar upah...so tuan pun ade terima tawaran tue ke?kalo ada..saya berminat..kalo tuan ok...minta tuan emel kt saya di liberowinger@gmail.com..maaf menyusahkan!!
    Offline
    Sorry all...Saya masih baru kat sini...So,ter'scam dulu...Sorry again.

    BUAT DUIT DENGAN KLIK
    Offline
    Assalamualaikum En. Fatah,

    Saya nak minta tolong berkenaan cloaking link affiliate. Saya try buat pd 1 link affiliate dulu dan dah buat ikut step by step sampailah pd gantikan dengan link yang telah di cloak. Bila saya buka website dan klik pd link tersebut ia tak boleh dibuka dan bagi error 404.
    Ni website saya: http://bestantispyreviews.com/# pd NoAdware cuba klik pd visit site (link yg lain saya belum tukar lagi)
    Harap maklum apa yg tak kena.
    Offline
    Hi,

    Saya budak bru dlm dunia internet ni. Tapi, teringin nak buat biz online. Leh tak emel kat sy apa- apa peluang biz online yg baik?
    Bersemangat ni, tapi terlalu byk sy tgk kat wangcyber, pening kepala nak pilih.Harap bantu yer...

    yloria.ju@gmail.com
    Offline
    Salam,

    Tahniah kerana Anda Pembeli bertuah untuk ebook saya "Panduan Web Hosting(berserta Hak Jualan Semula-MRR)"

    Anda boleh mendapatkan ebook saya dengan harga RM35 sahaja berbanding dengan yang lain iaitu RM37.

    Thread jualan ebook tersebut disini!

    Dapatkan sekarang sebelum saya tutup tawaran untuk ebook ini.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top