abanglong
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

 • Offline
  Hi,

  Saya budak bru dlm dunia internet ni. Tapi, teringin nak buat biz online. Leh tak emel kat sy apa- apa peluang biz online yg baik?
  Bersemangat ni, tapi terlalu byk sy tgk kat wangcyber, pening kepala nak pilih.Harap bantu yer...

  yloria.ju@gmail.com
  Offline
  salam, apa khabar? maaf jika menganggu. nama saya hafiz lidin aka pitt. saya akan melancarkan ebook bertajuk Strategi Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris. Untuk itu saya menjemput saudara menjadi rakan JV saya. maklumat lanjut boleh layari -> http://tinyurl.com/lsrols
  Offline
  Salam... Saya cuma nak cari ramai kenalan IM kat Malaysia ni... Add saya YM : etia86@yahoo.com atau berikan YM anda. Terima kasih
  Offline
  Salam,

  Pendaftaran JV partner dan peraduan PPL dah tamat. Tapi anda boleh menjadi affiliate bila Rahsia ClickBank dilancarkan. Untuk pengetahuan anda, affiliate program cuma dibuka kepada pembeli sahaja.

  Sekiranya anda berminat untuk menjadi affiliate tanpa pembelian, saya perlu berbincang dengan Gobala dahulu tetapi saya amat mencadangkan anda menjadi pelanggan untuk menghasilkan promosi yang lebih berkesan.

  wassalam,
  Zamri
  Offline
  salam abg long, walaupn ebook leh dbeli...sblom 2 leh x sy nk mntk abg long citekn psl tarikh sy 17/08/1981. Tq abg long.
  Offline
  salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada abanglong ... :) sila beri tunjukajar ya... :)
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…
Top